Aku priamočiara píla Scheppach 20 V CJS25-20Li

Aku priamočiara píla Scheppach 20 V CJS25-20Li je dokonalým spojením výkonu a presnosti v balení priamočiara píly. Je to ideálny nástroj pre tých, ktorí potrebujú akumulátorovú pílu pre rôzne typy rezania a hľadajú spoľahlivý stroj, ktorý by splnil ich očakávania .

Hlavné vlastnosti:

  1. Všestrannosť : Scheppach CJS25-20Li je navrhnutý tak, aby dokázal vyhovieť potrebám rezania od dlhých priamych rezov po vyrezávanie detailov z drevených dosiek a mnoho ďalšieho.

  2. Výkon : Pevná kovová základňa zo zliatiny hliníka, kvalitný rezný kotúč a výkonný motor zaisťujú, že každý rez je rýchly, presný a čistý.

  3. Užívateľský komfort: Prístroj má protišmykové zóny na rukoväti, čo zaisťuje pevný úchop a zlepšuje ovládanie píly. Ľahko čitateľné stupnice integrované na stroji uľahčujú nastavenie hĺbky a uhla rezu bez použitia náradia.

  4. Praktickosť : Možnosť pripojenia k odsávaču vďaka prachovej prípojke robí prácu s pílou čistejšou a zdravšou. Elektronická regulácia otáčok umožňuje optimalizáciu rýchlosti rezu podľa konkrétneho materiálu a aplikácie.

  5. Flexibilita napájania: Kompatibilita s rôznymi kapacitami batérií Scheppach umožňuje užívateľom voľbu medzi rôznymi možnosťami napájania .

Aku priamočiara píla Scheppach CJS25-20Li je skvelou voľbou pre remeselníkov i domácich majstrov, ktorí hľadajú spoľahlivý nástroj pre rôzne aplikácie rezania. Jej kombinácia výkonu, presnosti a užívateľského komfortu ju robí jednou z najlepších akumulátorových píl na trhu vo svojej cenovej kategórii.

Stroj sa dodáva bez batérie a nabíjačky.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Parametre:

  • Typ motora: aku 20 V
  • Dĺžka zdvihu (mm): 25
  • Otáčky (ot/min): 2500
  • Max. hĺbka prierezu - drevo (mm): -
  • Max. hĺbka prierezu - oceľ (mm): -
  • Hmotnosť (Kg): 1.74
  • Rozmery (cm): 25 x 6.5 x 16.5