Orbitálna leštička EP/E

Excentrický pohyb s kmitom 11mm umožňuje finálne leštenie bez tvorby hologramov a zahrievania lešteného povrchu, či už ide o povrch lakovaný alebo bez úpravy. Vyvážený tichý špeciálny motor. Hladký chod planétovej prevodovky uloženej v hliníkovom tlakovom odliatku. Plynulá elektronická regulácia otáčok pre nízke a konštantné otáčky aj pri vyššom prítlaku. Telo leštičky je z nylonu vystuženého sklenými vláknami s mäkkými komponentmi. Elektronická regulácia otáčok pre nízke a konštantné otáčky aj pri vyššom prítlaku.

Srdcom MICROMOT ručných prístrojov 220 - 240 V je jednosmerný DC špeciálny motor. Vďaka technológii permanentných magnetov je v porovnaní s veľkosťou veľmi silný, tichý a odolný. Vzhľadom na vysokú účinnosť tohto motora pri rovnakom výkone vyžaduje menej energie zo zásuvky, než ostatné bežne používané motory. Pri využití týchto motorov pri výrobe sa zaoberáme v prvom rade otázkou výroby elegantného malého prístroja s vysokým výkonom. Bilancia spotreby energie: Výkon prispieva významne k úsporám energie, a tým pomáhame chrániť naše životné prostredie!

Technické parametre:

  • 230 V.
  • Rýchlosť otáčok 800 - 2800 ot./min.
  • Excentrický kmit 11 mm.
  • Dĺžka 270 mm.
  • Hmotnosť 800 g.

Součástí dodávky je 1ks gumový podpůrný kotouč 50 mm se suchým zipem, 1ks lešticí houba (středně tvrdá), 1ks kotouč z jehněčího rouna, 1ks filcový kotouč pro leštění kovů a neželezných kovů (střední tvrdost), 12ks brusných kotoučů (hrubost 2000) a 1ks handričku z mikrovlákien.

Dodávané v praktickom plastovom kufríku.