Leštička orbitální, 600W

Orbitálna leštička je určená najmä na leštenie, konzerváciu a ošetrenie laku karosérie vozidiel bez použitia vody a tiež k retušovanie drobnejších defektov vo vrstve autolaku (napr. K odstráneniu hlbších škrabancov, prestreku, náletu asfaltu z vozoviek a zvyškov hmyzu, obrúsenie mikrovrstvu zvetraného laku pre navrátenie pôvodnej farby, zabrúsenie a ošetrenie miest s koróziou, odstránenie mikrojemných plytkých rýh po umytí vozidla, hologramov a pod.) s použitím na to určených penových kotúčov a príslušné pasty alebo leštenky.

Výhody orbitálne leštičky:

  • Vďaka oscilačnému pohybu kotúča nevzniká na leštenom materiálu vysoká teplota a trenie, ktoré by mohli poškodiť lak
  • pre každý typ práce si môžete vybrať vhodnú rukoväť z troch priložených typov.
  • Nízka hmotnosť leštičky činí prácu príjemnejšie, elektronický systém udržiavanie stáleho výkonu zaisťuje rovnaký výkon leštičky aj pri nízkych otáčkach a dovolí Vám pracovať rovnako efektívne ako pri vysokých otáčkach.
  • Vďaka ergonomicky navrhnutému tvaru možno leštičku používať aj bez rukoväti.
  • Leštička je vybavená nosným kotúčom s uchytením na suchý zips, preto možno na kotúč uchytiť rôzne typy leštiacich kotúčov (napr. Molitanový, s baránkom a pod.)
  • Kotúč okrem rotácia vykonáva oscilačná pohyby napodobňujúca pohyby ruky pri ručnom leštení a preto s ňou možno jednoducho odstrániť"hologramy" na laku ..

Technické parametre:
napätie/frekvencia: 230V/50Hz
príkon: 600W
priemer kotúča: 150mm
otáčky-oscilačná pohyb: 1500-6800/min
excentricita: 8mm
regulácia rýchlosti, pozvoľný rozbeh, systém udržiavania stáleho výkonu
hmotnosť: 2,3kg
príslušenstvo: molitanový kotúč