Jump-Start Einhell - Powerbanka CE-JS 18/1

Jump-Start Einhell - Powerbanka CE-JS 18/1 je kompaktná, šikovná powerbanka s rýchlym štartom, ktorú je skvelé mať v aute aj na cestách. S jedinou jednotkou môžete naštartovať auto, keď je batéria vybitá, a taktiež môžete rýchlo a ľahko nabíjať mobilné telefóny, notebooky, fotoaparáty atď.

Vysokokapacitná 3 x 6000 mAh (výpočtovo) lítium-polymérová batéria poskytuje všetky energie, ktorú potrebujete. Stav nabitia sa zobrazuje na LED displeji. Veľmi užitočné môže byť aj LED pracovné svetlo na malej elektrárni so stálym svietením, stroboskopickým svetlom a SOS signálom pre rôzne núdzové situácie.

Powerbanka má výstup 5V/2A USB, výstup pre rýchle nabíjanie, výstup 12V/10A (pre kompresory/inflátory v aute) a výstup 19V/3,5 A (pre notebooky a laptopy), ktoré poskytujú prenosný zdroj energie pre rýchle nabíjanie a napájanie širokej škály zariadení.

Štartovacie káble s plne izolovanými svorkami a ochranou proti preťaženiu pre pripojenie k Power Bank, kábel USB adaptéra, kábel adaptéra s 9 rôznymi adaptérmi pre notebooky (vhodné napr. pre Dell, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, Sony, Samsung, Acer, Asus , Fujitsu, NEC, atď), 230V nabíjací adaptér je súčasťou balenia spolu s praktickým ochranným puzdrom na uloženie power banky a príslušenstva.