Könner & Söhnen Motorový olej 10W-30

Könner & Söhnen Motorový olej 10W-30

Motorový olej Könner & Söhnen poskytne vášmu motoru spoľahlivú ochranu aj pri dlhom a extrémnom zaťažení, čím výrazne zvýši jeho životnosť. Použitie tohto oleja zaisťuje dlhú a bezproblémovú prevádzku vášho zariadenia.

Dodávateľ

  • Könner & Söhnen je nemecká ochranná známka, ktorá vyrába kvalitné európske výrobky, ktoré majú všetky potrebné certifikáty CE.

Výrobca

  • Motorový olej vyrába člen amerického obchodného združenia US National Lubricating Grease Institute (NLGI) a European Lubricating Grease Institute (ELGI) v súlade s medzinárodne uznávanými normami.

Chemické zloženie

  • Obsahuje sadu špičkových prísad od svetoznámej spoločnosti Infineum Corporation (UK), ktorá zaisťuje stabilitu motorového oleja Könner & Söhnen po celú dobu životnosti.
Trieda kvality produktu

  • Tento olej spĺňa jednu z najvyšších akostí API na svete SL/CF. Zabraňuje tvorbe lakov a kalných usadenín, má vlastnosti proti tvorbe vodného kameňa a korózii a je vhodný na použitie v konvenčných a preplňovaných spaľovacích motoroch.
Trieda viskozity

  • Trieda viskozity SAE je jedným z najdôležitejších ukazovateľov! Viskozita 10W-30 prispieva k maximálnej účinnosti paliva. Vhodné na použitie v každom ročnom období.

Rozsah použitia

  • Rad olejov ULTRA Performácia od spoločnosti Könner & Söhnen je jedinečná adaptívna receptúra špeciálne vyvinutá na použitie v benzínových a dieselových motoroch pre automobily, motocykle, elektrocentrály a ďalšie štvortaktné spaľovacie motory.