Lavica VeGA OSCAR

Masívna záhradná polohovacia lavica VeGA OSCAR.

Novinkou v našom sortimente je záhradný nábytok zo severskej borovice. Vďaka chladným klimatickým podmienkam severská borovica pomalšie rastie a teda sú jej letokruhy hustejšie a drevo odolnejšie. Nami ponúkaný nábytok je morený špeciálnou technológiou a povrchovo ošetrený špeciálnou lazúrou na vodnej báze, ktorá je šetrná k životnému prostrediu a ktorá pomáha zviditeľniť štruktúru dreva a zároveň poskytuje ochranu proti počasiu.

Rozmer polohovacej lavice VeGA OSCAR: 166x76x96 cm

Luxusná masívna záhradná polohovacia lavica VeGA OSCAR z odolného a trvanlivého dreva severskej borovice. Odolné drevo a veľmi robustná konštrukcia radí túto zostavu medzi najmasívnejšie výrobky vo svojej kategórii na trhu.

VeGA OSCAR patrí do značkovej kolekcie vyrobenej z najkvalitnejšej severskej borovice. Nábytok je povrchovo upravený špeciálnou lazúrou. Vzhľadom na to, že nábytok je vyrobený z prírodného materiálu, je kresba dreva a jeho sfarbenie na každom kuse nábytku unikátne. Drevo severskej borovice sa ošetruje lazúrou na vodnej báze, ktorá ho chráni pred vysušením, vodou, škodcami alebo drobným poškodením.

Nábytok VeGA OSCAR je vyrobený zo severskej borovice , ktorá je žiadaným materiálom na výrobu záhradného nábytku. Táto drevina našla svoje uplatnenie ako v interiéri pre svoj dekoratívny vzhľad (má unikátnu farbu, vďaka ktorej na každom kuse nábytku dokonale vynikne kresba dreva), ale predovšetkým v exteriéri na výrobu záhradného nábytku, okien a dverí pre svoju vynikajúcu odolnosť, trvanlivosť, dlhú životnosť a dobrú opracovateľnosť.

Záhradná polohovacia lavica VeGA OSCAR sa vyznačuje atraktívnym dizajnom, robustnou a ergonomickou konštrukciou a starostlivým spracovaním.

Lavice sú dodávané v rozobranom stave a sú starostlivo zabalené do kartónov. Súčasťou dodávky je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo stranový kľúč a jednoduchý montážny návod – montáž je jednoduchá.

Ak chcete mať skutočne luxusný masívny záhradný nábytok a ohromiť známych, priateľov alebo aj rodinu, zvoľte zostavu VeGA OSCAR. Táto zostava zo severskej borovice Vás na prvý pohľad upúta svojou atraktívnou medovo kapučínovou farbou a unikátnou kresbou dreva. Vyznačuje sa veľkou odolnosťou a dlhou životnosťou. Nábytok zo severskej borovice sa nemusíte báť nechať vo vonkajšom prostredí, pretože je pri použití vhodnej impregnácie odolný proti poveternostným podmienkam. A pokiaľ sa o neho budete aj náležite starať, bude Vám slúžiť mnoho rokov.

Možnosť priobjednať masívne podsedáky.

Nie je vhodné na používanie vo vlhkom prostredí bez vhodnej impregnácie. Určené do exteriérov, interiérov a pergolových priestorov.