Sherman MIG 200 HD + Káble + Horák 3m + Horák 4m + Drôt + Sprej + Kukla + Vozík + Ventil + Fľaša CO2 PLNÁ

Synergická zváračka MIG 200HD sa používa na ručné zváranie ocele a neželezných kovov. Umožňuje zváranie MMA (potiahnutá elektróda), TIG Lift a MIG/MAG v synergickom a manuálnom režime . Vďaka zmene polarity umožňuje zariadenie zváranie metódou MIG/MAG pomocou štandardných vodičov v ochrannom plynovom tienení aj samostatne tienených drôtov s tavivom. Zariadenie umožňuje pripojiť cievku s mini podávačom drôtu av ňom nainštalovanú oceľovú alebo farebnú cievku drôtu. Nastavenie indukčnosti umožňuje spájkovanie tenkých pozinkovaných prvkov. Zváračka môže pracovať v synergickom alebo manuálnom režime s možnosťou rýchleho návratu k pôvodnému synergickému nastaveniu. Zariadenie má vstavané automatické funkcie HORÚCI ŠTART a ANTI STICK.

Na vnútornej strane krytu komory cievky je skrátené vodítko pre zváračku, ktoré uľahčuje každodennú prevádzku zariadenia, s podrobným popisom prístupu k nastaviteľným prevádzkovým parametrom. Zariadenie je vyrobené v technológii IGBT , ktorá umožňuje výrazné zníženie hmotnosti a rozmerov zváracieho stroja a zvýšenie účinnosti pri súčasnom znížení spotreby energie. Zváračka sa používa v uzavretých alebo zastrešených miestnostiach, ktoré nie sú vystavené priamym poveternostným podmienkam.

Technické parametre:

Napájacie napätie [V]: AC 230 50 Hz
Metódy zvárania: MIG, MMA, TIG, MIG/MAG
Produkčné technológie: IGBT
Zvárací prúd [A]: MIG: 200; MMA: 180; TIG: 180
Pracovný cyklus [%]: MIG: 45%; MMA: 60%; TIG: 60%
Max. odber prúdu [A]: 33
Max. spotreba energie [kVA]: 6.6
St cievka s drôtom [mm]: 100, 200
Rýchlosť posuv drôtu [m/min]: 2 - 15
Hmotnosť [kg]: 10.5
Rozmery (D x Š x V) [mm]: 450 x 210 x 330
Osadené kladkou: 0,8-1,0mm
Rýchlospojka: 35-50

Funkcia: Digitálne ovládanie, Hot Start, TIG Lift, nastavenie indukčnosti, zváranie bez plynu, dvojvalcový podávač, možnosť Spool Gun, nastavenie pamäte, Anti-Stick, TIG Lift, zváranie bez plynu

Set obsahuje:
  • 1x Sherman MIG 200 HD + Káble + Horák 3m
  • 1x Tlaková fľaša Co2 plná (5 kg náplň)
  • 1x Zvárací horák Binzel 15 AK 4M
  • 1x Zváračský vozík GSW 200
  • 1x Samostmievacia kukla KWX3 PANTER
  • 1x Redukčný ventil
  • 1x Zvárací drôt 0,8 mm/5kg
  • 1x Separačný sprej KOWAX
  • 1x Plynová hadica