Striekacia pištoľ GEKO HVLP, tryska 2,5 mm, objem 600 ml

Profesionálna striekacia pištoľ GEKO G01180 je vybavená modernou technológiou vzduchového striekania HVLP (High Volume Low Pressure), ktorá umožňuje väčšie množstvo vzduchu pri nižšom tlaku. Vďaka tomu je dosiahnutá vysoká účinnosť a presnosť prenosu farby . Táto technológia tiež prináša výhodu zníženia spotreby farby v porovnaní s tradičnými typmi striekacích pištolí, čo vedie k hospodárnejšiemu použitiu a zlepšeniu pracovného prostredia.

Pištoľ GEKO G01180 disponuje niekoľkými regulačnými gombíkmi, ktoré zaisťujú efektívnejšiu a pohodlnejšiu prácu. Tie umožňujú nastavenie prúdu farby, množstvo laku vyfukovaného tryskou a reguláciu tlaku vzduchu z kompresora. Vďaka týmto možnostiam je možné presne nastaviť tlak vzduchu a prúd farby, čo umožňuje prispôsobenie striekania rôznym potrebám a povrchom.

Striekacia pištoľ GEKO G01180 je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť. Rukoväť pištole je ergonomicky tvarovaná, čo zaisťuje pohodlné uchopenie a jednoduché ovládanie pri práci. Pištoľ je vybavená nádobkou s objemom 600 ml , ktorá poskytuje dostatočnú kapacitu pre striekanie rôznych plôch a projektov.

Technické dáta:

  • Pracovný tlak: 3 - 4 bar
  • Priemer trysky: 2,5 mm
  • Spôsob kŕmenia farby: gravitačné
  • Objem nádoby na farbu: 600 ml
  • Prietok vzduchu: 170 – 300 l/min
  • Vzduchové pripojenie: 1/4"

V balení sa dodáva : striekacia pištoľ HVLP, zásobník na farbu, kľúč k tryske, náhradné sitko, čistiaca kefka.