Montážna lampa 40 LED SMD, skladacia, nabíjacia, s háčikmi - QUATROS QS16136

Montážna dielenská lampa LED SMD, skladacia, s maximálnou šírkou 168 cm a háčikmi na zavesenie pod kapotu alebo strechu auta - QUATROS QS16136.

  • Praktické a výkonné osvetlenie pre autoservis, dielňu, priemysel a ďalšie miesta. Vďaka stredovému pántu a možnosti zloženia je možné zmenšiť jej veľkosť aj pre prácu v stiesnenejších priestoroch.
  • Akumulátorové napájanie umožňuje jej využitie aj v miestach mimo dosahu elektrickej siete.
  • Dielenská montážna lampa, ideálne vhodná do autoservisu. Vďaka hákom s voliteľným rozpätím je možné jej uchytenie pod kapotu alebo strechu auta . Háky sú vybavené silnými pružinami a polstrovaním, takže svietidlo na aute pevne drží, zároveň ale nepoškriabe lak či vozidlo inak nezničí. Kĺb umožňuje lampu v polovici zložiť.
  • V sade je dodávaný aj nabíjací adaptér a adaptér pre zapojenie do zásuvky/zapaľovača v aute. Svietidlo je vďaka tomu využiteľné aj pre núdzové opravy priamo na ceste alebo kempovaní.
  • 40 LED SMD diód (tzv. technológia Surface Mounted Device) zaisťuje optimálne osvetlenie pracovného priestoru (jas 1400 lúmenov), lampu je možné navyše zapnúť na plný aj polovičný výkon podľa aktuálnej potreby.

Technické parametre:

typ diód: 40x LED SMD
svietivosť: 1400 lm
typ batérie: 7.4V 2.2Ah Li-ion
doba svietenia: 1,5 hod. (výkon 100 %); 3 hod. (výkon 50 %)
doba nabíjania: 6 hod.
minimálna šírka: 1230 mm
maximálna šírka: 1680 mm
hmotnosť: 2,2 kg