Umývací stôl pre čistenie dielov s elektrickým čerpadlom a štetcom 80L

Umývací stôl s elektrickým čerpadlom a prietokovým štetcom GEKO G02125.

  • Určený pre bežné umývanie a čistenie predmetov, ako sú napr. Súčiastky v autoopravovniach, diely strojov v priemyselnej údržbe apod.
  • Kovový umývací stôl ideálny pre autoservis, dielňu, prevádzku údržby a pod.
  • Základnými konštrukčnými komponenty je umývací vaňa s vekom sa ľahko vyberateľnou pracovnou podlahou, nádobka na umývanie malých dielov, ohybná hadička (tzv. Husí krk) s tryskou na konci a prietokový štetec a elektrické čerpadlo na 230 V. Umývací stôl pracuje s uzavretým okruhom, tekutina sa zhromaždia čerpadlom z dna nádoby a privádza sa do štetca. Ten vďaka stálemu prúdu čistiaceho roztoku a pevným štetinám odstraňuje aj odolné znečistenia.
  • Na umývanie sa používajú špeciálne čistiace kvapaliny určené do ekologických umývacích stolov, napr. Purgasol, Arva, atď., Voda a vodou riediteľné umývacie prípravky (pH v rozmedzí 6 až 8). Nie je možné používať benzín, petrolej, naftu, trichlóretylén, perchlóretylén, acetón a pod.
  • Stôl má veľmi premyslenú konštrukciu: v jeho spodnej časti je rozmerná polička na odloženie napr. Už očistených predmetov, veko je vybavené pevnou podperou, ktorá ho drží otvorené. Vaňa je vybavená vypúšťací zátkou. Vypínač čerpadla má gumovú ochranu proti prieniku vlhkosti.
Technické parametre:
Objem vane: 80 litrov
Odporúčané množstvo čistiaceho prostriedku: 50 litrov
Elektrické čerpadlo: 230 V
Výkon čerpadla: 10 - 12 l/min
Dĺžka ohybné hadičky: 50 cm
Vnútorné rozmery vane: 710 x 480 x 260 mm
Rozmery spodnej poličky: 680 x 420 mm
Váha stola: cca 26 kg