GTM GTS 600 drvič dreva s benzínovým motorom

Štiepkovač GTM GTS 600 je drvič konárov s benzínovým motorom GTM Professional . Vychádza svojim najmenším modelom drviča GTS 600 v ústrety náročným privátnym užívateľom, ktorí potrebujú silný a rýchly štiepkovač zvládajúci priemer vetiev až do 5 cm . Vďaka svojej štíhlej konštrukcii prejde akýmkoľvek gólom a veľké kolesá či pomocné madlo výrazne uľahčí akékoľvek manévrovanie so strojom.

Štiepkovač sa dá ľahko rozložiť a zmestí sa tak napríklad do kufra bežného automobilu. Aj najmenší model vychádza z profesionálnej technológie GTM použitej na veľkých modeloch drvičov, takže zákazník môže čakať rýchlosť aj výkony, ktoré inde skrátka nenájde. Silný drviaci mechanizmus s dvoma nožmi so špeciálne šľachtenej ocele, rozdrví ako tvrdé vetvy, tak aj mäkké časti rastlín s nevídanou rýchlosťou. Samozrejmosťou je aj silný vťahovací efekt. Vetva stačí násypkou vložiť do drviaceho ústrojenstva, ktoré si ju automaticky vtiahne a spracuje na jemné štiepky. Tie môžete pomocou deflektora usmerniť napríklad do záhradného vozíka alebo kolieska a potom ich ďalej spracovať (mulčovacia zmes, zmes okolo kríkov a stromčekov, vysypávanie chodníčkov alebo kúrenie). Z hľadiska bezpečnosti je tento drvič taktiež špičkou.

Štiepkovače GTM spĺňajú všetky EU CE normy a vkladací otvor je vybavený gumovou clonou, ktorá chráni obsluhu pred možnými štepinami, ktoré môžu pri procese drvenia odletieť smerom k obsluhe.

Technické parametre:
Max. drviaci výkon : 5 cm
Typ motora: Loncin GTM G200F
Výkon motora - maximálna : 4.4/6 kW/HP
Objem motora: 196 ccm
Štartovanie : ručné
Palivo: bezolovnatý benzín
Objem palivovej nádrže: 3.8 l
Výška otvoru komína nad zemou : 113 cm
Veľkosť vstupného otvoru: 25 x 25 cm
Výška otvoru vyhadzovacieho komína: 81 cm
Senzor oleja : Nie
Smer vyhadzovania : rovnobežne
Nastavenie sklonu : deflektor. 85°
Núdzový vypínač : Áno
Priemer kolies: 260 mm
Ložiská kolies: áno. klzná
Nože: 2 otočné + 1 pevný protinôž