Riwall PRO RPS 7058 drvič dreva s benzínovým motorom 212 cm3

Drvič dreva a štiepkovač Riwall RPS 7058 s benzínovým motorom 212 ccm - to je múdra konštrukcia - vďaka absencii často problematického prevodu remeňom a uloženie motora priamo pod vstupným komínom, je stroj oveľa kompaktnejší a skladnejší bez toho, aby to ubralo na výkone.

Štiepkovač má motor s objemom 212 cm3 , vyspelý drviaci systém s veľkým a ťažkým otočným valcom dovoľujú drviť vetvy až do priemeru 70 mm. Vďaka systému drviaceho valca si stroj vetvy sám vťahuje, čo výrazne zvyšuje pracovný komfort. Drvič je vhodný na spracovanie záhradného odpadu, ako sú vetvy prerezaných stromov alebo živých plotov, náletové dreviny a podobný drevný odpad. Spracováva odpad na pravidelné štiepky, ktoré možno využiť na účely kompostovania, ako mulč alebo aj ako palivo. Benzínový pohon umožňuje prácu aj na veľkých záhradách (nie je nutný pripojovací elektrický kábel).

U štiepkovača je možné uhol vyhadzovania ľahko korigovať pomocou nastaviteľnej klapky a lepšie tak usmerniť prúd štiepky do pristaveného kolieska, vozíka alebo inej nádoby. Stroj je možné v priebehu niekoľkých minút rozmontovať a previezť ho v kufri bežného osobného vozidla. Zastavenie stroja pri blokácii drviaceho valca alebo pri upchatom vyhadzovacom tuneli. Drvič Riwall má bezpečnostný vypínač pre rýchle zastavenie stroja. Bezpečnostná vložka na vstupe aj spodný krycí plech na vyhadzovacom tuneli je možné odrobiť a získať tak ľahký prístup napr. pri čistení stroja. Drvič má veľké madlo a pojazdové kolesá uľahčujú transport.

Parametre:

Max. drviaci výkon : 7 cm
Typ motora: 4-takt. DUCAR
Výkon motora - maximálny : 4.3/5.8 kW/HP
Objem motora: 212 ccm
Štartovanie : ručné
Palivo: bezolovnatý benzín
Objem palivovej nádrže: 3.6 l
Výška otvoru komína nad zemou : - cm
Veľkosť vstupného otvoru: - cm
Výška otvoru vyhadzovacieho komína: - cm
Smer vyhadzovania: bokom
Senzor oleja : Nie
Nastavenie sklonu: deflektor °
Núdzový vypínač : Áno
Priemer kolies: - mm
Ložiská kolies: áno. guličková
Nože: 1 otočný + 1 pevný protinôž