Kompresorová sada, pneu, 5ks

Súprava kompresorov TOTAL je skvelým doplnkom pre všetky vaše pneumatické potreby. Súprava obsahuje 5 rôznych nástrojov, ktoré vám umožnia vykonávať rôzne úlohy.

Dôležitým prvkom tejto súpravy je 5 m dlhá vzduchová špirálová hadica s priemerom 8 mm. Táto hadica vám poskytne dostatočný dosah a flexibilitu pri práci s pneumatickým náradím.

Jedným z nástrojov v súprave je fúkacia pištoľ, ktorá vám umožní čistiť a odstraňovať nečistoty zo svetlých alebo ťažko prístupných miest. Ďalšou súčasťou je striekacia pištoľ, ktorá je ideálna na nanášanie farieb, lakov alebo ochranných náterov.

Súprava obsahuje aj plničku pneumatík s manometrom, ktorá je nevyhnutným nástrojom na plnenie pneumatík na správny tlak. S tlakomerom budete mať tlak pod kontrolou a zaistíte bezpečnosť a správnu funkciu svojich pneumatík.

Posledným nástrojom v súprave je umývacia pištoľ, ktorá je vhodná na čistenie vozidiel, náradia alebo iných povrchov. S touto pištoľou budete mať ľahký prístup k vode a môžete vykonať účinné a dôkladné čistenie.

Súprava kompresorov TOTAL pozostávajúca z týchto 5 nástrojov je skvelou investíciou pre každého, kto potrebuje pneumatické vybavenie. S touto súpravou budete vybavení všetkým, čo potrebujete na rôzne úlohy v dielni, garáži alebo na iné pneumatické aplikácie.