Pneumatický multifunkčný nástroj 5 v 1 AERO 2 SPADE Scheppach

S multifunkčným pneumatickým nástrojom Aero 2 Spade od Scheppachu sa stane mnoho ťažkých úloh výrazne jednoduchšími. Kopanie a rytie vo stvrdnutej zemine, vykopávanie starých stromčekov a kríkov, odstraňovanie starých povrchov, odsekávanie dlaždíc, búracie práce a pod. Budú s týmto nástrojom ďaleko menej náročné.

Aero 2 Spade je vhodný pre hobby i profesionálne záhradníkov, pre remeselníkov zo stavebných odborov a pre všetkých, ktorí napr. Rekonštruujú rodinný domček. Kompaktný dizajn je príjemný na ovládanie a nie je s ním problém dosiahnuť aj do ťažko prístupných miest. Rukoväte majú gumový povrch tlmiaci vibrácie. Rýchloupínací systém výmeny nástrojov umožňuje ich ľahkú a rýchlu výmenu. Taktiež pripojenie ku kompresoru rýchlospojkou je dielom okamihu. Päť štandardne dodávaných nástrojov od sekáčov cez škrabku až po rýľ je zárukou naozaj univerzálneho využitia.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Štandardné príslušenstvo:

Sekáč špicatý - demolačné práce v betóne pod.

Sekáč plochý 25 mm - vysekávanie dier a drážok do muriva, odsekávanie, drobné búracie práce a pod.

Sekáč plochý 60 mm - odstraňovanie omietky, dlaždíc, starých lepidiel a pod.

Plochá škrabka - odstraňovanie farby, starých nánosov, lepidiel, linolea a pod.

Rýľ s tvrdenej ocele - hĺbenie dier, kopaciu práce, přesekávání koreňov a pod.

Odporúčané kompresory:

Základné práce zvládne kompresor so vzdušníkom 24 la sacom výkone 160 l/min., Pre náročnejších bagrovanie a stavebné práce je ideálny kompresor so vzdušníkom 50 la pre veľmi ťažké použitie sa môže použiť kompresor so vzdušníkom až 100 l.

Technické parametre:

Max. sacie množstvo vzduchu (l/min): 280
Max. tlak (bar): 6.3
Hmotnosť (Kg): 11.50
Rozmery (cm): 82 x 36 x 7.5