Benzínová kosačka s pojazdom VeGA 545 SXHE 7in1

Kosačka benzínová s pojazdom a elektrickým batériovým štartovaním VeGA 545 SXHE 7in1. Táto záhradná motorová kosačka s variabilným pojazdom je tohtoročnou novinkou značky VeGA. Kosačka vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojím kvalitným spracovaním, výbavou a rovnako tak aj dizajnom. Motorová kosačka VeGA 545 SXHE je univerzálna kosačka o zábere 540 mm s vysokou kapacitou kosenia a je určená na veľké trávnaté plochy.

Táto kosačka je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 54 cm. Je poháňaná silným štvortaktným motorom VeGA OHV s výkonom 6 PS (HP) 174 ccm, batériovým štartovaním s 12 Volt. batérií s dobíjaním. Veľkou prednosťou tejto kosačky je variabilnosť použitia 7 in 1, čo znamená, že motorová kosačka VeGA 545 SXHE s pojazdom u moji zbierať pokosenú trávu do koša, mulčuje, a alebo môže vyhadzovať trávu bočným deflektorom i zadným deflektorom von. Tieto posledné funkcie sa používajú prevažne na prerastenú trávu.

Veľké zadné pojazdové kolesá i predné kolesá sú uložené v oboustraných guličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky kosenia je u značky VeGA tiež samozrejmosťou. Motorová kosačka VeGA VeGA 545 SXHE má ergonomické madlo s pogumovanou rukoväťou a masívne ovládací panel s ovládacími prvkami. Ďalej je táto kosačka vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívny žacie nôž a veľký kôš s ukazovateľom naplnenia, spolu so zaujímavou cenou, robia z tejto motorovej kosačky VeGA 545 SXHE s pojazdom jedničku vo vyššej triede kosačiek s pojazdom. Na kosačky VeGA sa poskytuje predĺžená záruka 3 roky.

Technické parametre:

Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: 7 PS, 4-takt OHV VeGA, 196 ccm
Štartovanie: ručné, ťahacie štartér/el. štartovanie 12V
Max. výkon motora *: 3600 rpm, 7 PS
Výkon motora **: 3060 rpm, 6 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Nastavenie výšky: 25-75 mm, centrálny
Šírka kosenia: 540 mm
Objem koša: 70 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Vyhadzovanie bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Rýchlosť pohybu: Variabilné daná motorom 3,0 - 4,0km/h
Veľkosť kolies: predné/zadné 205/280 mm
Hmotnosť: 39 kg

Kosačku možno tiež veľmi dobre uskladniť, ľahko vymeniť nôž a tiež kosačku po práci vyčistiť. Veľmi jednoduchá je taktiež výmena noža a servisovanie. Kosačku možno otočiť a postaviť, týmto sa veľmi ľahko dostanete na spodnú časť žacieho ústrojenstva, uloženie náprav a prevodovku.

Set obsahuje:
  • 1x Benzínová kosačka na trávu s pojazdom VeGA 545 SXHE 7in1