Sherman DIGIMIG 200X Synergic + horák + káble + Redukčný ventil + Kukla + Sprej + Drôt + Vozík + Plná fľaša CO2

DIGIMIG 200X Synergic digitálne zvárací invertor. Inovatívne zváracie zariadenia pre ručné zváranie ocelí a neželezných kovov metódami MIG/MAG, MMA a metódu Lift TIG. Môže byť tiež použité pre spájkované zváranie tenkých pozinkovaných plechov (do 3 mm).

Zariadenie umožňuje zváranie metódami MIG/MAG, MMA (obaľovaná elektróda) a Lift TIG. Môže byť tiež použité pre tvrdé spájkovanie (do 3 mm) pozinkovaných prvkov, alebo farebných medených kovov. Vďaka jednoduchej zmene polarizácie, môžete vykonávať zváranie metódou MIG/MAG pomocou štandardných samoochranných drôtov typu FLUX.

Zváračky a umožňuje pripojenie horáka typu Spool Gun (SG) s mini podávačom drôtu s cievkou D100, alebo zváranie farebným drôtom, takže môžete zvárať dvoma rôznymi drôtmi, bez toho aby ste zariadenie museli vypínať.

Digitálne ovládanie vám umožní maximálnu a úplné prispôsobenie parametrov, dynamiky oblúka, zváracích charakteristík v manuálnom, alebo synergickom režimu práce v metóde MIG/MAG.

Synergické nastavenie uľahčuje zváranie ocelí, nerezových ocelí, alebo zliatin hliníka a výrazne zjednodušuje prevádzku tohto zariadenia. Tiež umožňuje jednoduchšie použitie pre zváračov s menšími skúsenosťami, alebo pre amatérskych zváračov, bez dostatočných praktických skúseností.

Zariadenie umožňuje použitie niekoľkých zváracích režimov, vrátane možnosti bodového zvárania. Zváračka disponuje pamäťou posledného nastavenia, tj. Po jeho vypnutí a opätovnom zapnutí sa obnoví posledný nastavené parametre. Farebný a ľahko čitateľný displej zjednodušuje a uľahčuje nastavenie všetkých parametrov. Nastaviteľné funkcie ARC FORCE a HOT START sú k dispozícii v metóde MMA a možno aktivovať funkcie VRD a ANTI STICK.

Technické parametre:
Napájacie napätie: 230V 50Hz
Maximálny výkon: 200A
Maximálna spotreba energie: 6,6 kVA
Menovitý zvárací prúd/pracovný cyklus: MIG:
200A/45%; MMA: 180A/60%; TIG: 200A/60%
Rozsah nastavenia zváracieho prúdu MIG: 30 - 200 A
Rozsah nastavenia zváracieho prúdu MMA: 20 - 180 A
Rozsah nastavenia zváracieho prúdu TIG: 10 - 200 A
Korekcia zváracieho napätie: -5 - +5 V
Rozsah nastavenia ARC FORCE pre (MMA): 0 - 10
Rozsah nastavenia funkcie HOT START pre (MMA): 0 - 10
Maximálna spotreba prúdu: 33 A (MIG)
Hmotnosť (bez príslušenstva): 13 kg
Rozmery: 480 x 210 x 330 mm

Set obsahuje:
  • 1x Sherman DIGIMIG 200X Synergic + horák + káble
  • 1x Tlaková fľaša Co2 plná (5 kg náplň)
  • 1x Zváračský vozík GSW 200
  • 1x Samostmievacia kukla KWX3 PANTER
  • 1x Redukčný ventil
  • 1x Zvárací drôt 0,8 mm/5kg
  • 1x Separačný sprej KOWAX