SG 200 P Stroj na odizolovanie / napínanie a naťahovanie plechov

Stroj na uťahovanie/napínanie a rozťahovanie oceľových a hliníkových plechov umožňuje ich tvarovanie bez rezania, zahrievania, zvárania alebo ich nezákonnej deformácie. Liatinový stroj s vymeniteľnými ubíjacími a napínacími čeľusťami sa upína do zveráka, montuje sa na pracovný stôl alebo sa môže dodať so špeciálnym stojanom. Ako príslušenstvo je možné dodať druhú páku. Stroj sa potom dá ovládať ako veľké kliešte, pričom jedna ruka zostáva voľná (napr. pre stavebných klampiarov priamo na streche a pod.).

Stroj v profesionálnom vyhotovení má veľmi robustnú konštrukciu, vďaka ktorej je vhodný na priemyselné použitie v najnáročnejších podmienkach. Výborne sa hodí aj na renováciu autoklávov, ale aj v stavebnom klampiarstve a pod. Záruka je predĺžená na 10 rokov. Dodáva sa ako kompletná súprava s ubíjacím a rozširujúcim náradím.



Parametre: max. hrúbka plechu 1,5 mm (oceľový plech), 1,9 mm (hliníkový plech), pracovná hĺbka zasunutia 25 mm, rozmery (d x š x v) 150 x 50 x 140 mm, hmotnosť 5,7 kg





Voliteľné príslušenstvo: ST 1400 INN1 - náhradný kompletný ubíjací nástroj ST 1420 OUN6 - náhradný kompletný rozperný nástroj EH 245 P - špeciálna druhá páka dl.
410 mm SF 260 HVU2 - výškovo nastaviteľný stojan