Stavebné kotúčová píla Holzstar® TKS 316 E (400 V)

Stavebná okružná píla Holzstar je vysoko výkonný nástroj, ktorý je ideálny na použitie v domácej dielni, ako aj na stavenisku. Je vybavená veľkým a robustným stolom z pozinkovanej ocele, ktorý poskytuje stabilnú a spoľahlivú pracovnú plochu.

Jednou z pozoruhodných vlastností tejto píly je možnosť jednoduchého naklonenia pílového kotúča v rozsahu od 0 do 45 stupňov. To umožňuje vykonávať presné rezy pod rôznymi uhlami a prispôsobiť sa špecifickým potrebám každého projektu. Výška pílového kotúča je tiež ľahko nastaviteľná pomocou ručnej kľuky a stupnice, čo umožňuje presné nastavenie hĺbky rezu na požadované parametre.

Píla je tiež vybavená veľkým hliníkovým pozdĺžnym dorazom s excentrickým upínaním, ktorý poskytuje stabilnú oporu pri rezaní dlhších materiálov. Tento doraz možno použiť aj ako uhlový doraz na vykonávanie rezov pod rôznymi uhlami s vysokou presnosťou.

Počas prepravy a manipulácie sa píla ľahko ovláda vďaka kolieskam a sklopným rukovätiam, ktoré uľahčujú jej premiestňovanie z miesta na miesto. Dodáva sa v rozloženom stave, čo uľahčuje prepravu a montáž.

Súčasťou dodávky je pílový kotúč z tvrdokovu s priemerom 315 mm a 24 zubami. Tento vysokokvalitný kotúč je vhodný na rôzne materiály a poskytuje vynikajúci výkon a odolnosť.

Stavebná okružná píla Holzstar je tak špičkovým nástrojom, ktorý v sebe spája robustnosť, presnosť a jednoduchú manipuláciu. Môžete ju bez obáv používať na vykonávanie rôznych rezov v domácej dielni a na stavebných projektoch.

Obsahuje:

  • Posuvný strmeň s uhlovým dorazom
  • Predĺženie stola
  • pílový list z tvrdokovu Ø 315 × 3,6 × Ø 30 mm / Z24
  • Kryt pílového kotúča s odsávacím puzdrom Ø 100 mm

Technické parametre:
Priemer pílového kotúča : 315 mm
Max. záber : 90° - 83 mm / 45° - 60 mm
Náklon pílového kotúča : 0° - 45°
Max. Šírka rezu s dorazom : 290 mm
Rozmery stola : 800 × 550 mm
Otáčky : 2800 ot/min
Príkon : 2,8 kW
Elektrické pripojenie : 400 V
Pracovná výška : 850 mm
Rozmery (š × v × h) : 1600 × 1050 × 600 mm
Hmotnosť : 53 kg