MIG 211 Alu Synergi LCD, zváračka s LCD displejom, Horák MIG a káble MMA

Zariadenie MAGNUM MIG 211 Alu Synergi LCD je profesionálny synergický poloautomatický zvárací stroj, určený na ručné, elektrické zváranie nízkouhlíkovej ocele, nízkolegovanej (MAG), legovanej ocele (MIG) hliníka a jeho zliatin.

Zariadenie môže byť použité tiež na zváranie obaľovanými elektródami v metóde MMA, alebo v metóde TIG Lift za pomoci netaviaceho volfrámovej elektródy. Je určený pre všetky druhy zváračských prác, zámočnícke, opravárenské, auto dielne, kovoobrábacie dielne, domáce a školské dielne atď. Vďaka použitiu synergických nastavení a čitateľného LCD displeja , je zariadenie veľmi jednoduché ovládnuť a zvárači ho môžu používať aj pri minimálnych skúsenostiach!

Invertorový zdroj bol postavený na tranzistoroch IGBT tej najvyššej kvality , zaisťujúcich
minimálne elektromagnetické rušenie, umožňujúce zvýšenie účinnosti a spoľahlivosti zváracieho zdroja. Vyznačuje sa nižšou spotrebou energie a rýchlym prispôsobením prúdu a zmenám parametrov počas zvárania. Zanedbateľná nie je ani nízka hmotnosť a vysoká mobilita tohto zváracieho zdroja . Jeho praktické využitie je tak v teréne, ako aj v mobilných dielňach pri montážnych prácach.

Technické informácie:
Producent: MAGNUM
Napájanie 230V/50Hz
Zvárací prúd 200A
Zaťaženie 60%
Funkcia MMA ÁNO
Funkcia SYNERGI ÁNO
Zváranie bez plynu ÁNO
Hmotnosti cievky 5 kg
Ochrana obalu IP23
Prúdová ochrana (istenie) 20A
Chladenie AL panel - ventilátor
Hmotnosť 12,8 [kg]