Aku rázový uťahovák Total 1/2", brushless, 20V Li-ion (2x), 2000mAh, industrial

Aku rázový uťahovák Total 1/2" je ľahký a výkonný rázový brushless aku uťahovák s vysokým max. uťahovacím momentom 300Nm Vám poskytuje výkon, ktorý potrebujete na dokončenie širokej škály uťahovacích operácií - uťahovanie a povoľovanie skrutiek . Uťahovák je poháňaný". Tento nový typ motora má vyššiu životnosť, je výkonnejší a má menšiu spotrebu el. energie ako klasické motory s uhlíkovými kefami.

Rázový uťahovač zvyšuje silu uťahovača pri skrutkovaní a zároveň znižuje spotrebu batérie. Preto je pri skrutkovaní oveľa efektívnejšie ako aku vŕtačka a tiež zaskrutkuje viac skrutiek na jedno nabitie batérie. Pre bežnú prácu dostačujú jeden alebo dva 2000mAh akumulátory , ktoré môžete rýchlo nabiť v rýchlonabíjačke, pre náročnejšiu alebo dlhšiu prácu odporúčame väčšie akumulátory s kapacitou 4000mAh. Akumulátor je možné použiť vo všetkých typoch náradia radu Total P20S. Vďaka použitej Li-ion technológii je ho možné kedykoľvek dobíjať bez toho, aby sa tým znižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor tiež stráca energiu vplyvom samovybíjania veľmi pomaly a vydrží dlho nabitý.

Nový „brushless motor“ bez uhlíkových kief, ktorý má dlhšiu životnosť , je viac výkonný a má menšiu spotrebu elektrickej energie a zaisťuje vysoký krútiaci moment. Hlava so štvorhranom 1/2" . Integrované LED svietidlo uľahčí prácu v tmavých priestoroch. S hmotnosťou iba 1,7kg je ideálny pre dlhodobejšie práce.

Technické parametre:
otáčky: 0-2000/min
L/P chod : áno
extra : v taške, rýchlonabíjačka
unášač nástroja : 1/2" štvorhran
max. uťahovací moment : 300Nm
batéria : 20V Li-ion (2x)
kapacita batérie: 2000mAh
nabíjanie batérie cca : 1h
hmotnosť s batériou : 2,1kg
počet rázov: 0-3300/min