3D Tlačiareň Sindoh DP200 + Software

3D tlačiareň Sindoh DP200 Single

Uzavretý kryt zaisťuje stálu teplotu, zníženie hluku a väčšiu bezpečnosť používateľa.
Model DP200 disponuje uzavretým krytom pre udržanie konštantnej teploty a pre lepšiu kvalitu tlače. Kladie tiež dôraz na bezpečnosť užívateľa. Všetky pohyblivé časti sa nachádzajú v uzavretom kryte a je tak zaistený bezpečnú prevádzku. Kryt tiež znižuje hlučnosť pre pokojný, bezpečný a optimálny pôžitok z 3D tlače.

Automatické natiahnutie vlákna
Hovorí sa, že 3D tlač by mal byť jednoduchý. U mnohých 3D tlačiarní je ale už len výmena vlákna náročný proces, pri ktorom musí používateľ ručne narezať, nasmerovať a umiestniť vlákno do malých otvorov. Kvôli tomu je 3D tlač náročný. S tlačiarňou DP200 je však výmena hračkou - jednoducho nasadíte kazetu a je hotovo.

monitorovanie tlače
V prípade komplikovaných a veľkých objektov môže 3D tlač zabrať veľa času. Spoločnosť Sindoh ponúka jednoduchšie riešenie. Tlačiareň DP200 disponuje vstavanou kamerou a LED osvetlením, aby ste mohli proces tlače ovládať na diaľku vo dne aj v noci. Stačí si do smartphonu či tabletu nainštalovať mobilnú aplikáciu 3DWOX a budete môcť priebeh tlače sledovať pohodlne zo svojho obývacej izby.

Prednastavená nivelácia tlačové podložky
Jednou z kľúčových podmienok pre dokonalé výtlačky je dokonale rovná tlačová podložka. Asi by ste nechceli mať dom postavený na šikmej ploche? To isté platí aj pre 3D tlač. Nivelácia tlačovej podložky je dôležitá, as modelom DP200 ju zaistíte ľahko. Tlačiareň to totiž urobí za vás.

Veľký výber možností pripojenia
Model DP200 ponúka niekoľko možností pripojenia, ktoré maximálne zjednodušujú tlač. Môžete sa pripojiť priamo k počítaču pomocou dodávaného USB kábla alebo cez domácu sieť prostredníctvom Ethernetu alebo Wi-Fi, čím k tlačiarni poskytnete prístup všetkým domácim počítačom.

Veľký farebný dotykový displej s uhlopriečkou o veľkosti 12,7 cm (5") as intuitívnym užívateľským rozhraním
Tlačiareň DP200 je vybavená veľkým farebným dotykovým displejom, ktorý vás oslní intuitívnym užívateľským rozhraním. Ďalšou zaujímavosťou je náhľad tlače s obrázkom súboru, ktorý má byť vytlačený, a zobrazenie priebehu tlače.

vybavenie

  • Optimalizované pre spracovanie vlákna ABS
  • uzavretý kryt
  • Veľmi dobrá kvalita tlače
technické parametre
materiály náplňou PLA
ABS
Šírka tlače (max.) 200 mm
Výška tlače (max.) 185 mm
Hĺbka tlače (max.) 200 mm
Vlastnosti tlačovej platne Vyhrievané
typ extrudéra single
pre vlákna s priemerom 1.75 mm
Tryska (Ø) 0.4 mm
Slot pre SD kartu nie
Rozhranie (Počítač/Multumédia) USB
USB Host
LAN (až 100 Mbit/s)
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Farba čierna
vonkajšia šírka 433 mm
vonkajšia výška 421 mm
Rozmer, hĺbka 439 mm
Prevádzkové napätie (text) 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
Vlastnosti 3D tlačiarne 12,7cm farebná dotyková obrazovka
integrovaná kamera
LED osvetlenie
Vr. softvéru
Kategória výrobku 3D tlačiareň