Trávne traktor so zadným vyhadzovaním MTD SMART RE 130 H

Záhradný traktor MTD SMART RE 130 H má motor Briggs & Stratton s max. Výkone 13 HP. Komfortné hydrostatickou prevodovku pre jednoduché ovládanie stroja bez nutnosti radenia. Plávajúce žacie ústrojenstvo s antiskalpovacími kolieskami pre prácu v nerovnom teréne. Excentricky uložené žacie ústrojenstvo pre možnosť kosenia tesne pri prekážok, múrikov alebo chodníkov. Predná náprava so systémom naklápania kolies do strany pri zmene smeru - perfektné kopírovanie polomeru zákruty bez poškodenia trávnika spôsobeného "hrnutím" kolies dopredu.

 

Výkonný svetlomet slúži ako bezpečnostný prvok i pomocník pri práci v horších svetelných podmienkach. Výhodou traktora je kapota s veľkým uhlom otvorenia pre dokonalý prístup k motoru. Jednoduchá obsluha stroja a ergonomicky rozmiestnené ovládacie prvky. Hladké remene žacieho ústrojenstva dovoľujúci pri náraze noža na pevnú prekážku ľahké prekĺznutiu a tým minimalizáciu rizika drahé opravy.

 

Medzi výhody tohototraktoru patrí veľký objem koša 240 l pre pokosenie veľké plochy v čo najkratšom čase. Veľmi malý polomer otáčania 46 cm pre perfektné manévrovateľnosť so strojom. Pevný oceľový rám bez stredového tunelu pre veľmi ľahké nastupovanie i vystupovanie z traktora. Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pre odvod vody. Jednoduché vysypávanie koša z miesta vodiča a funkcie 3 v 1 - zber, mulčovanie, zadné vyhadzovanie (s príslušenstvom). Vďaka ťažnému zariadeniu má traktor tiež možnosť pripojenia veľkého množstva príslušenstva (vozíky, sypače, odmachovače, valce, prevzdušňovače ap.) A tiež možnosť pripojenia čelnej radlice.

 

Technické parametre:
Záber: 92 cm
Typ motora: MTD powered by B & S
Objem motora: 382 ccm
Počet valcov: 1
Výkon motora - maximálny: 9.2 / 12.5 kW / HP
Výkon motora - pracovné: 7.1 / 9.6 kW / HP
Objem palivovej nádrže: 3.8 l
Typ prevodovky: Hydrostat
Počet rýchlostí: plynule
Objem koša: 240 l
Počet nožov: 2
Deflektor: voliteľný - 196-750-678
Mulčovanie: voliteľný - 196-749-678
Polomer otáčania: 46 cm
Výška kosenia: 30-95 mm
Guličkové ložiská: Nie
Kolesá / vzorka: 13x5 / 18x6.5