Kotvící sada ARROW - do betonu

Kotviaca sada k domčekom ARROW, rohové kotvy do betónu.

Kotviaca sada pre domčeky ARROW . Jedná sa o sadu prvkov, pomocou ktorých jednoducho a správne primontujete domček k pevnému betónovému podkladu .

Obsah balenia:
- 4x rohový plech
- 8x úchytný pliešok
- 12x skrutka a kovová hmoždinka do betónu

Domček je možné k zemi primontovať dvoma spôsobmi:


a) Pomocou kotviacej sady, ktorú si dokúpite - tá obsahuje 4 rohové plechy, pomocou ktorých zaistíte pravouhlosť líšt základového rámu, potom obsahuje prichytávacie pliešky, ktoré sa na jednom konci priskrutkujú do základového rámu a na druhom konci sa pomocou priložených hmoždiniek do betónu pevne priskrutkujú do podkladu. Ďalej obsahuje zodpovedajúci počet kovových hmoždiniek do betónu.

b) Iba pomocou bežných skrutiek do bežných hmoždiniek priamo cez základový rám (skrutky ani hmoždinky nie sú v balení priložené). Nejedná sa o tak premyslené riešenie ako je kotviaca sada, ale pokiaľ máte doma zbytočné skrutky a hmoždinky, tak ho možno úspešne využiť a zároveň ušetriť za kotviacu sadu.

Základňa k domčeku, ktorú je možné tiež prikúpiť, neslúži ako kotviaci prvok k zemi. Ide o predovšetkým o konštrukciu, ktorá spevní celý domček a umožní veľmi jednoducho primontovať dodatočnú podlahu k domčeku.

Upozornenie:
Táto montážna sada je vhodná iba pre kovové domčeky ARROW a rozmerovo"nepasuje" na domčeky od iných výrobcov.

Výrobca : ARROW STORAGE PRODUCTS
Kategória : Príslušenstvo kovové domčeky