Záhradný úložný box LIFETIME 60012 XXL


Plastový záhradný úložný box, vyrobené z vysoko odolného HDPE, pneumat. vzpery veka, objem 495 litrov.

Predĺžená záruka 10 rokov- vyrobené firmou LIFETIME (USA).

Obrovský plastový box s objemom 495 litrov pre uskladnenie vašich drobných záhradných potrieb. Je vyrobený z masívneho polyetylénu v modernom dizajne. S pomocou tejto debny vyriešite problém, kam uložiť vonkajšie hračky vašich detí, bazénové príslušenstvo alebo najčastejšie látkové alebo molitanové povlaky vonkajších stoličiek. Svoje využitie nájde aj ako stôl pre záhradné pártyy. Box je možné proti nenechavcom uzamknúťvisiacim zámkom (nie je obsahom dodávky).

Záhradný box LIFETIME má dvojitú stenu z UV odolného plastu (polyetylén), je absolútne vodeodolný a nevyžaduje žiadnu starostlivosť. Má pohodlné veko s istením pomocou dvoch pneumatických piestov s tlmičom (podobné piesty ako pri prednej kapoty drahších áut) umožňuje otvorenie o 90 stupňov a zabezpečuje aj bezpečné pomalé zatvorenie. Piestový mechanizmus ochráni aj vaše deti, ktorým tak veko nemôže náhle spadnúť na ruky.Extrémne kvalitný plast Vás ušetrí od pravidelného natieranie ako u iného dreveného alebo kovového záhradného nábytku.

Enormný stabilita umožňuje zaťažiť bedňu váhou až 450 kg, prípadne je možné box využívať ako lavicu. Robustná a masívna konštrukcia spolu s kvalitným UV odolným plastom umožňuje poskytovať na tento box záruku 10 rokov.


vlastnosti:
- vyrobené z UV odolného plastu
- atraktívny design
- pneumatické vzpery veka
- dodávame ako stavebnicu, jednoduchá montáž
- robustná konštrukcia, extrémne dlhá životnosť
- predĺžená záruka 10 rokov
- zaťaženie max 450 kg
- objem 492 L
- rozmery vnútornej - DxVxH 140 x 61 x 53 cm
- rozmery vonkajšie - DxVxH 150 x 68 x 61 cm
- hmotnosť 25 kg
- farba šedá


video:







Farba: šedá
Šírka (vonkajší): 0.61
Dĺžka (vonkajší): 1.5m
Výška (vonkajší): 0.68
Objem: 495L
Materiál konštrukcie: plast (polyetylén - PE)
Výrobca: LIFETIME
Kategória: Úložné boxy