drevená podlaha KARIBU RADUR 0 (73503)


Drevená podlaha pre domček KARIBU.

Drevená podlaha pre domčeky KARIBU vyrobená zo smrekových profilov sily 19 mm opatrených perom a drážkou.

Povrchová úprava:
Pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom (preventívna ochrana proti zamodraniu a plesni) a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Dôkladnú ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť Vášho záhradného domčeka. Na podlahu je možné použiť špeciálne nátery na drevené podlahy - napr. Pružný polyuretánový náter.
Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieba dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty.

Skladovanie pred montážou:
Podlaha je vyrobená z kvalitného dreva (severský smrek) a je dodávaná povrchovo neošetrená. Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo len proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Základy domčeka:
Venujte prosímMIMORIADNUstarostlivosť pri budovaní základu pre domček. Základ postavte tak, aby horná hrana základu presahovala cca 10 cm nad okolitý terén. Základ musí byť presne vyvážaný do vodorovnej roviny a odvodnený, aby základový rošt ležal v rovine. Aby bolo zabránené priamemu kontaktu so zemou a vniknutiu zemnej vlhkosti do trámikov, podložte trámiky pásiky z bitúmenové lepenky (nie sú súčasťou dodávky). Základ sa obyčajne vykonáva tromi spôsobmi:

  • pásový základ
  • sypaný betónový základ
  • betónová doska

Pre trvanlivosť základe je nutné dodržať tieto najdôležitejšie predpoklady:podklad,pravouhlosťapresná rovina.S kvalitným základom vydrží Váš domček o mnoho rokov dlhšie. Nechajte si poradiť alebo základ zhotoviť odborníkom-stavbár.



Hmotnosť: 114kg
Kategória: Príslušenstvo k dreveným domčekom