Trávna aku kosačka VeGA 46S ECO 6in1 s pojazdom

Tento model kosačky disponuje dvojslotovým uložením batérií. Jeden slot aktívny a druhý úložný pre možnosť okamžitej výmeny batérie a pokračovania v kosení.

Týmto systém si jednoducho predĺžite pracovnú dobu kosenia. Kosačka vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojim kvalitným spracovaním , výbavou a rovnako tak aj dizajnom .

Záhradná kosačka VeGA je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 46 cm . Motorová kosačka VeGA 46S ECO je poháňaná silným elektrickým motorom o sile 1200W .

Veľkou prednosťou tejto kosačky je variabilnosť použitia 6 in 1 , čo znamená, že motorová kosačka VeGA 46S ECO s pojazdom vie zbierať pokosenú trávu do koša, mulčuje, alebo môže vyhadzovať trávu bočným deflektorom aj zadným deflektorom von.

Tieto posledné funkcie sa používajú prevažne na prerastenú trávu. Veľké zadné pojazdové kolesá aj predné kolesá sú uložené v obojstraných guličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky kosenia je u značky VeGA tiež samozrejmosťou.

Betériová kosačka VeGA 46S ECO ergonomické madlo s pogumovanou rukoväťou a masívny ovládací panel s ovládacími prvkami. Ďalej je táto kosačka vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu.

Masívny žací nôž a veľký kôš s ukazovateľom naplnenia, spolu so zaujímavou cenou, robia z tejto batériovej kosačky VeGA 46S ECO s pojazdom jedničku vo vyššej triede batériových kosačiek s pojazdom.

Na kosačky VeGA sa poskytuje predĺžená záruka 3 roky .

V cene kosačky je 1x rýchlonabíjačka a 1x batéria Li-ion 40V, 4Ah.

Technické parametre:

Vlastný pojazd: ÁNO
Typ motora: elektrický 1200 W
Batéria: Li-ion 1x DC 40V, 4 Ah
Nastavenie výšky: 25-75 mm, centrálna
Šírka kosenia: 460 mm
Objem koša: 70 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Výhod bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Rýchlosť pojazdu: 4,0km/h
Veľkosť kolies: Predné/zadné 180/255 mm
Hmotnosť: 33 kg