Vedený vibrační válec Lumag WA 580GX Honda motor

Vedené vibračné valce s technickými parametrami, ako je 1-valcový 4-taktný motor Honda GX 390 OHV s objemom 390 cm3 a výkonom 9,6 kW, sú vysoko výkonné nástroje na zhutňovanie pôdy a asfaltu. Tieto valce sú ideálne na použitie pri výstavbe chodníkov, detských ihrísk, parkovacích plôch a pri opravách spevnených ciest.

Vďaka robustnej konštrukcii a spoľahlivému hydrostatickému pohonu pojazdu poskytujú tieto vibračné valce stabilitu a výkon potrebný na účinné zhutňovanie. Plynulá regulácia rýchlosti umožňuje používateľom prispôsobiť rýchlosť valca danému projektu. Mechanický pohon vibračného valca s odstredivou spojkou poskytuje silné a rovnomerné vibrácie, ktoré prispievajú k vysokokvalitnému zhutňovaniu.

Tieto stroje sú vybavené osvedčeným motorom Honda radu GX, ktorý je známy svojou spoľahlivosťou a výkonom. S maximálnou rýchlosťou až 4000 m/hod. a odstredivou silou 20 kN sú schopné dosiahnuť požadovanú hĺbku zhutnenia a zvládnuť sklony až do 30°. S prevádzkovou hmotnosťou 580 kg sú dostatočne robustné a stabilné.

Riadené vibračné valce sú nepostrádateľným nástrojom pre stavebných profesionálov pri zhutňovaní zemín a asfaltu. Vďaka svojim technickým vlastnostiam, spoľahlivej konštrukcii a osvedčenému motoru zabezpečujú efektívne a kvalitné výsledky.