Řezač spár NTC RZ170 cyklon

Cyklónová fréza na škáry série RZ je vybavená výkonným benzínovým motorom HONDA GX390, ktorý poskytuje dostatočný výkon na rezanie asfaltových alebo betónových povrchov. S hĺbkou rezu 170 mm je ideálna na prípravu povrchov pred začatím výkopových prác.

Táto fréza na škáry má robustnú konštrukciu, ktorá zaručuje pevnosť a odolnosť pri používaní. Cyklónový filter prispieva k lepšiemu zachytávaniu nečistôt a prachu, čo predlžuje životnosť motora. Presné vedenie nožov umožňuje presné rezanie a vysokú presnosť. Dobre vyvážený stroj zabezpečuje jednoduchú manipuláciu a pohodlnú obsluhu.

Systém škrabky s nádržou na vodu nad motorom zabezpečuje účinné chladenie a mazanie noža počas rezania. Prívod vody na oboch stranách noža zabezpečuje rovnomerné zmáčanie a ochranu noža pred prehriatím.

Fréza na škáry je vybavená funkciou merania hĺbky rezu, ktorá umožňuje presné nastavenie požadovanej hĺbky podľa potreby. Pojazdné kolesá sú uložené na zakrytých ložiskách, čo zabezpečuje plynulý a nepretržitý pohyb stroja po povrchu.

Špeciálna poistka spúšte rezu zabezpečuje jednoduché a bezpečné spustenie rezu presne v požadovanom bode. Fréza na škáry sa dodáva bez noža, čo umožňuje výber vhodného noža podľa konkrétnych požiadaviek a úloh.

Vďaka technickým parametrom, ako je výkon motora HONDA GX390 11,7 HP (8,7 kW), objem benzínovej nádrže 6,1 litra a objem vodnej nádrže 20 litrov, ponúka táto rezačka škár dostatočný výkon a kapacitu na náročné rezacie úlohy. S rozmermi 1020x530x1040 mm a hmotnosťou 106 kg je dostatočne robustná a zároveň prenosná na použitie na rôznych miestach a povrchoch.

* obrázok slúži len na ilustračné účely

Výhody tejto frézy:
robustná konštrukcia
cyklónový filter presné vedenie noža
dobré vyváženie stroja
škrabka s nádržou na vodu nad motorom
prívod vody na oboch stranách noža
meranie hĺbky rezu
pojazdové kolesá osadené krytými ložiskami
zablokovaný štart rezania

Dodáva sa bez noža

Špecifikácie:
Hĺbka rezu (mm): 170
Priemer noža (mm): 450
Otvor/záber: 25,4
Palivo:

Typ motora: HONDA GX390
Výkon motora (HP): 11,7
Výkon motora (kW): 8,7
Zdvihový objem motora (cm3):
Objem nádrže na benzín (l): 6,1
Objem nádrže na vodu (l): 20
Prívod vody: vodná spojka
Rozmery (cm): 1020x530x1040
Hmotnosť(Kg): 106