Pásový dopravník ACTIVE 1310 DMP

ACTIVE 1310 DMP - power track je vybavený výkonným japonským motorom Robin - Subaru EX13, ktorý je štvortaktný a poskytuje výkon 4,3 Hp/3,2 kW. Jeho mechanická prevodovka ponúka 2 rýchlosti vpred a 1 vzad.

Minidumper je schopný prepraviť maximálne užitočné zaťaženie až 250 kg, čo z neho robí spoľahlivý nástroj na prepravu rôznych materiálov. Vďaka mechanickému vyklápaniu je vykladanie nákladu jednoduché a pohodlné.

Motorový pásovýminidumper ACTIVE 1310 DMP je ideálny na prácu na staveniskách, na premiestňovanie materiálov v náročnom teréne alebo na záhradnícke a stavebné práce. Jeho spoľahlivý motor a robustná konštrukcia zabezpečujú efektívnu a bezproblémovú prevádzku.

  • Robin - Subaru EX13, 4-taktný Japonsko
  • Výkon: 4,3 k/3,2 kW
  • Prevodovka: mechanická
  • Počet otáčok: 2 dopredu, 1 dozadu
  • Maximálna nosnosť: 250 kg
  • Naklápanie: mechanické

Záruka: 4 roky

Vyrobené v Taliansku

Mini vyklápače ACTIVE umožňujú manipuláciu s materiálom aj na veľmi ťažko prístupných miestach. Na stavbách, staveniskách, v poľnohospodárstve, záhradníctve a všade tam, kde je bezpečná manipulácia a preprava akéhokoľvek ťažkého nákladu sťažená kvôli náročným podmienkam, Tieto miesta sú ideálne pre pásový dopravník ACTIVE. Často sa používa na staveniskách, pri rekonštrukciách budov, ale aj pri výsadbe záhrad, pretože pásy rovnomerne rozdeľujú hmotnosť stroja s nákladom a náklad nevykopáva ani nezanecháva ryhy v zemi. Bezpečnú prepravu ťažkého nákladu kamkoľvek potrebujete uľahčujú aj dômyselné konštrukčné prvky týchto strojov - sklápacia korba, nastaviteľná na prepravu veľkých alebo sypkých nákladov, odolné pásy s vynikajúcou trakciou, moderné a spoľahlivé japonské motory Robin Subaru.