Elektrolyt Speed 5L (čistenie)

Inoxliner Elektrolyt Speed kvapalina na čistenie a pasiváciu nerezových plôch a zvarov v jednom pracovnom kroku. Odstraňuje sfarbenie, povrchovú koróziu atď. Nezanecháva žiadne zvyšky. Vhodné pre použitie so zariadeniami Inoxliner PRO/ECO/DUO/UNO. Môže byť používaný s filcom alebo s uhlíkovým štetcom pre dosiahnutie obzvlášť intenzívne plochy a hlbokého vplyvu. Ochranná pasivačné vrstva proti korózii je ihneď znovu vytvorená. Neplatí pre nízkolegovanej ocele.

Vďaka funkcii 2v1 zaistí nielen čistenie, ale aj pasiváciu v jednej operácii.

Elektrolyt Speed nepoužíva toxické moriace chemikálie, ako sú kyseliny sírovej, soli, dusičnany a kyseliny fluorovodíkovej, ktoré rozkladajú a zničují povrch nerezovej ocele. Tento elektrolyt obsahuje kyselinou fosforečnú, lepšie známu z potravinárskeho priemyslu, ako sú nápoje typu cola (E338).

Vhodný pre použitie so všetkými zariadeniami Inoxliner pre elektrochemické čistenie zvarov. Aplikuje sa štetcom z uhlíkových vlákien. Dosahuje veľmi intenzívneho povrchového a hĺbkového efektu, rovnako ako zaistí prirodzenú ochranu proti korózii (pasivácia).

aplikácia:

Štetec z uhlíkových vlákien úplne ponorte do elektrolytu a pomaly premiestňujte na povrch, ktorý má byť ošetrený. Po čistení musí byť elektrolyt úplne umytý dostatočným množstvom vody alebo neutrálnym roztokom.

nebezpečenstvo:

  • H290 Môže byť korozívna pre kovy.
  • H314 Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí.
Bezpečnostné upozornenia:
  • P280 Noste ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít.
  • P301 + P330 + P331 PO POŽITÍ: vypláchnite ústa. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie.
  • P303 + P361 + P353 PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Opláchnite pokožku vodou/osprchujte.
  • P305 + P351 + P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní
  • P308 Po expozícii alebo podozrení z nej: P310 Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára.