Kondenzačné bezprašný sušič vzduchu Atmos (AHD 31)

ATMOS Kondenzačné sušičevzduchu sú veľmi tiché abezprašné,preto sa hodí aj do laboratórií alebodo prevádzky s vysokým nárokom na bezprašnosť. Tieto sušiče slúžia kodstranění vodných pár zo stlačenéhovzduchu,používaného na priemyselné účely vo vnútornom prostredí. Sušič ochladí vzduch skoro na bod mrazu a tým vylúči olejové pary a vlhkosť. Skondenzovanej kvapaliny sú potom odvádzané odvodom kondenzátu.

Sušiče radu AHD sú malé, ale veľmi výkonné a pritom efektívne a moderné. Vo svojej kategórii patrí medzi špičkové produkty. Ďalej sa tieto sušiča môžu chváliť nízkymi prevádzkovými nákladmi a širokým spektrom využitia v priemyselných oblastiach. Taky veľkou výhodou je, že sú plne automatické a ľahko ovládateľné, vďaka jednoduchému riadiacemu panelu. Tiež sú jednoduché na inštaláciu a údržbu.

Sušiča stlačeného vzduchu AHD s nízkou tlakovou stratou a vysokou spoľahlivosťou, sú koncipované tak, aby udržiavali požadovaný tlakový rosný bod + 3 ° C a zároveň mali minimálnu spotrebu elektrickej energie.Kompaktné medený výmenník teplazlučuje funkcie výmenníka vzduch-vzduch, vzduch-chladivo.V chladiace okruhy sú použité vysoko výkonné kondenzátory, ekologické chladivo R134a a spoľahlivé kompresory.

Sušiča stlačeného vzduchu AHD sú certifikované podľaDIN EN ISO 9001: 2000

Limitné podmienky na prevádzku sušiča

  • Vstupný tlak max. 16 bar
  • Vstupný tlak min. 3 bar
  • Teplota vstupného vzduchu max. +49,0 ° C
  • Teplota vstupného vzduchu min. +4,4 ° C
  • Teplota okolia max. +43,0 ° C
  • Teplota okolia min. +4,4 ° C
dôležité upozornenie

Z dôvodu záruky na sušič je výrobcom striktne požadované, aby bol na vstupe do sušiča (medzi vzdušníkom kompresora a sušičom vzduchu) zaradený filter pre odstránenie zvyškového oleja. Pre sušič AHD 31 je v
ýrobca doporučený filter NGF F02-B-SF.

Technické parametre:
Napájacie napätie: 1 x 230 V
Príkon: 0,24 kW
Výkonnosť: 30 m3/hod
Maximálny pretlak: 16 bar
Tlakový rosný bod (TRB): +3 ° C
Typ chladiva: R134a
Pripojenie: G 3/8"
Hlučnosť: 45 dB (A)
Hmotnosť: 19 kg
Rozmery (Š x D x V): 320 x 320 x 382 mm