Pneumatická čisticí pištole CYCLONE Z-010a

Pneumatická čistiaca pištoľ so spodnou nádržkou na čistiaci prostriedok pre univerzálne nasadenie najmä v moderných autoservisoch, pneuservisoch, karosárňach, lakovniach, v umývačkách áut, ale aj pre rad remeselníckych a priemyselných aplikácií.

Charakteristika:
Do tenké špeciálna hadičky z vysoko odolného plastu v hubicu čistiacej pištole je privádzaný stlačený vzduch, ktorý spôsobuje extrémne rýchlu špirálovú rotáciu hadičky v hubicu, z ktorej potom vychádza veľmi jemne rozprášená hmlovina čistiaceho prostriedku sa vzduchom pod vysokým tlakom a s vírivým pohybom (efekt tornáda), kedy čiastočky nečistoty sú vytrhávať z čisteného povrchu veľkou silou.

Vynikajúca čistiaca schopnosť umožňuje perfektné, prakticky bezkontaktné čistenie čalúnenia, kobercov, plastov, striech kabrioletov, ale bežných alebo ťažko prístupných miest, ako sú palubnej dosky, obloženie dverí, vyústenie a kanáliky vetranie a kúrenie, rôzne škáry, záhyby, prahy dverí, disky kolies atď ..

Skvele možno čistiť odtlačky mastných prstov mechanikov, hlavy na strope, rôzne škvrny a znečistenia (napr. Od kávy, tukov, čokolády, zmrzliny, krvi, perá alebo zvratky, žuvačku pod.), Ale tiež odstraňovať z čistených povrchov napríklad zvieracie chlpy atď ..

Po nástreku a aplikácii tornádového efektu možno čistený povrch ihneď stierať utierkou, jemná hmlovina zaisťuje, že povrch je síce vlhký, ale nie mokrý, osušenie je ľahšie.

Uvedenie do prevádzky je veľmi jednoduché, do spodnej nádobky sa naleje voda s príslušným čistiacim prostriedkom, na pištoľ sa pripojí rýchlospojkou (a prípadne ešte cez otočný čap) hadice so stlačeným vzduchom a už možno striekať.

Vďaka mikroskopickému rozprášenie čistiaceho prostriedku je jeho spotreba veľmi malá, to znižuje náklady na tieto práce. Vyčistenie osobné automobilu pomocou tejto čistiacej pištole trvá len cca 5 minút a po prepnutí páčky na spojovacom dielu nádobky a držadlá sa touto pištoľou čistenej plochy vyfúkame a vysuší, pištoľ možno po prepnutí páčky používať ako ofukovacia (bez prístupu čistiaceho prostriedku), napr. Pre vyfúkanie nečistôt apod.čištění pištole je jednoduché a rýchle, ponorí sa hubicou do vody a spustí, v žiadnom modernom autoservise nemôže čistiace pištole CYCLONE Z-010A rozhodne chýbať.

Parametre:
objem zásobnej nádržky 1 l, čistiaci prostriedok neutrálny vodou rozpustný, prívod stlačeného vzduchu 1/4 ",

prevádzkový tlak vzduchu 6 - 9 bar, spotreba vzduchu 150 - 200 l / min (pri tlaku 8 bar), hmotnosť 670 g.