CUTMASTER 25+/horák 6.1m

Plazmový zdroj Thermal Dynamics CUTMASTER 25 je vhodný pre stavebníctvo, údržbu, opravárenstva, výrobu - rezanie hliníka, nereze a konštrukčnej ocele.

Dodávame vrátane príslušenstva:
Horák SL100 v dĺžke 6.1M
Zemniaci kábel 6.1M
napájací kábel
Sada dielov pre uvedenie zariadenia do prevádzky

Technické parametre:
Odporúčaný rez 25 mm
Maximálna rez 30 mm
Deliace rez 38 mm
Výstupný prúd 80 A (plynulá regulácia)
Zaťažovateľ 40% pri 80 A
Plazmový plyn vzduch 4,8 bar / 190 l / min.
Rozmery 381 x 305 x 610 (v x š x h)
Hmotnosť 19,5 kg

Nová radaTrueta je navrhnutá s filozofiou dodržania dvoch parametrov ako jediného, odporúčaný rezací výkon je zároveň aj SKUTOČNÝM rezacím parametrom stroja, pri čo najlepšej kvalite rezu a najvyššej možnej rezacie rýchlosti.
Vyššia spínacia frekvencia IGBT, používanie tvrdých plastových predných a zadných panelov a vysoko rýchlostných ventilátorov s hliníkovými chladičmi, má za následok veľké zníženie hmotnosti a veľkosti u všetkých systémov TRUE radu.
Všetky systémy TRUE radu majú predný panel s LED diódami ovládanými mikroprocesorom, ktoré slúžia pre vlastnú diagnostiku. Tlak vzduchu sa tiež dá nastaviť na prednom paneli, LED dióda svieti, keď je tlak správny. Ďalšie výstražné LED diódy upozorňujú na prípadné nesprávne vstupné napätie alebo nesprávne osadenie spotrebných dielov v horáku.
Všetky systémy novej rady Cutmaster® Trueta majú flexibilné 1TORCH® horák s patentovanými dielmi. Unikátny centrálny systém rýchleho pripojenia ATCTM zjednodušuje predĺženie vedenia horáka až na max. 30 m.
U rady TRUE bola posunutá možnosť kontaktného rezu (dýza / rezaný materiál) až na 60 A. Tento umožňuje kontaktné rezanie tenkých materiálov až do hrúbky 6 mm. Toto ponúka výhody napríklad menšiu šírku rezu, menšiu teplom ovplyvnenú zónu, väčšie rýchlosti rezania a lepšiu viditeľnosť rezacieho oblúka.
Všetky systémy rady Cutmaster® Trueta boli prísne testované voči vstupu vody a prachu a majú robustný ochranný priečny stabilizátor.