Microprocesorové nabíjačka Pulse 50 Telwin

Elektronicky, microprocesorem riadená automatická pulzný nabíjačka pre celkovú údržbu batérií WET, GEL, AGM, SPIRAL MF (motocyklové batérie, špeciálne batérie pre prácu v náklone - výrobcu OPTIMA - Johnson Controls), START - STOP batérie 6/12 / 24V. Úplne nový pulzný nabíjací generátor zaručuje lepší výkon nabíjanie o 50% viac než pri tradičnej nabíjačiek.

Nabíjanie je rozložené do ôsmich fáz. Má automatické nabíjanie a údržbu batérií s PULSE TRONIC. Nabíjací režim regenerácie sulfatovaný batérie kedy sú dosky batérie potiahnuté síranovým povlakom a batéria je nepoužiteľná, alebo nabíjanie veľmi vybité batérie. Nabíjačka vhodná pre udržiavanie batérií vystavených vozidiel v autosalónoch. Nabiíječka Pulse 30 je vyrobená v nehorlavém prevedení, má ochrana proti skratu, prepólovaniu, prepätiu na vstupe a proti pripojenie chybné, skratovaných batérie. Má tiež podporu pri štarte.

Nabíjací režimy

Automatický režim: nabíjačka vykoná automatickú voľbu prúdu podľa s kapacity batérie s priebežným monitorovaním nabíjacieho procesu. Nabíjací proces je možný aj úplne vybité batérie na napätie 2 V.
Automatický režim nabíjania je rozložený do 8 fáz - viď diagram nižšie

Udržiavací režim - batéria je pri vyradení z prevádzky automaticky nabíja v udržiavacom režime.

Režim rýchleho nabitia batérie a automatické prepnutie do udržiavacej fázy akonáhle je nabíjanie dokončené.

Technické parametry:
Napětí: 230 V
Příkon: 570 W
Nabíjecí napětí: 6-12-24 V
Nabíjecí proud eff.: 45-45-23 A (6-12-24 V)
Podpora při startu max.: 70 A
Kapacita akumulátoru: 10-600 Ah
Rozměry: 325x100x160 mm
Váha: 2,3 kg