Piestový kompresor Orlík SKS 17/270

Piestový kompresor Orlík SKS 17/270

Obzeráte sa po kúpe novej kompresorovej stanice, ktorá funguje ako zdroj stlačeného vzduchu pre autoservisy, vzduchové rozvody, pneuservisy, technológie baliacej techniky, umývacie linky, a pod.? Potom bude piestový kompresor SKS 17/270 vďaka svojim vlastnostiam pre Vás tým správnym riešením.

Nemáte v prevádzke alebo v dielni dostatok priestoru? Potom určite oceníte tvar kompresora SKS 17/270, vďaka ktorému ušetríte miesto oproti typickým kompresorom.

Kompresor SKS 17/270 nájde svoje uplatnenie pri použití rôznych vzduchových spotrebičov , v priemyselných prevádzkach a dielňach. Medzi tieto vzduchové spotrebiče patria napríklad brúsky, striekacie pištole , vŕtačky , sponkovačky , klincovačky, dekoračné pištole, uťahováky, sekacie kladivá, atď.

Kompresory radu SKS sú vybavené guľovým kohútikom , ktorý je nainštalovaný na výstupe z tlakovej nádoby.

Záleží Vám na tom, aby mal stroj vysokú kvalitu? Nadštandardnú kvalitu zaručuje spoločnosť Orlík, ktorá je tradičným českým výrobcom kompresorov.

Nechcete sa otravovať s pravidelnou a častou údržbou? Žiadny problém, pretože tieto kompresory majú veľmi malé nároky na údržbu .

Parametre :

Hmotnosť : 123 kg
Variant kompresora : olejové kompresory
Veľkosť tlakovej nádoby : 270 l
Maximálny tlak : 10 bar
Elektromotor : 3 kW
Napätie : 400 V
Hlučnosť : do 95 dB(A)
Pripojenie : G 1/2"
Sací výkon : 448 l/min
Dodávané množstvo vzduchu na výstupe : 283 l/min