Židle DX RACER OH/M/N

stoličky DXRACER OH/M/N
DXRacer počítačové stoličky sú nielen jedinečného vzhľadu, ale aj ergonómia a pohodlie. Ergonomický dizajn poskytuje možnosť nastaviť stoličku rôznymi spôsobmi.
Stoličky DXRacer poskytnú komfort, bez ohľadu na pozíciu.
Dlhšia práca na počítači, alebo pre hranie hier, pre tieto účely je určené toto pohodlné kreslo s nastavením v rôznych rovinách. Poskytuje pohodlie bez ohľadu na polohu a únavu.
Väčšina súčasných stoličiek a kresiel má nízke chrbát, takže je nemožné, dopriať si odpočinok pre časť chrbtice v oblasti krku, DXRacer majú vysoké operadlo a rieši tento problém.
DXRacer tiež pomáha udržiavať správne držanie tela (uhly), pri sedení môžeme účinne zabrániť mnohým zdravotným problémom - krk, ramená, paže, alebo bedrovej chrbtice a odstránenie únavy a chronickej bolesti.
Okrem štandardných funkcií, ako je výškovo nastaviteľné sedadlo a hojdacie funkcie, môžeme nastaviť výšku opierok rúk, aby vyhovovala Vašim potrebám.
Špeciálne tvarovaný operadlo v oblasti ramien, pásu a zadku, dokonale priľne k tvaru Vášho tela, zaisťuje maximálne pohodlie a je jedným z výhod DXRacer. DXRacer stolička ponúka pocit, ako by ste bol zabalený/a/, stará sa o každú časť tela, čím sa zvyšuje komfort.
Táto stolička bude dominantou Vašej kancelárie a konečne si oddýchnete.
DXRacer je pre ľudí , ktorí používajú počítač každý deň.
Lepšie DXRacer Chair Pre Office & Gaming
Nastavenie sklonu operadla 180 stupňov. DXRACER operadlo je polohovateľné až do uhla 180 stupňov. Zadné sedadlo je možné zablokovať v ľubovoľnom uhle sklonu operadla a sedadla. Môže byť dokonca až vodorovná poloha, môžete si teda aj ľahnúť.
Nastaviteľné podrúčky, mäkké na dotyk, vyrobené zo super-elastického materiálu PU. Podrúčky výškovo nastaviteľné a môžu sa nastaviť do správnej výšky.
Nastaviteľná výška sedadla. Môžeme ju ľahko prispôsobiť výške stola.
Piatich ramenný kovový kríž v modernom štýle.
Gumové kolieska. DXRacer sedadlá sú vybavené štandardne odolným gumovými kolieskami, takže sa môžete pohybovať s stoličiek plynulo bez poškriabaniu podlahy.
DXRacer sú produkty najvyššej kvality a sú veľmi pohodlné.
DXRacer sedadlá majú vnútri kovový rám, a preto sú absolútne bezpečné a stabilné.
Mäkké a vysoko kvalitné materiály čalúnenia s vysokou priepustnosťou vzduchu poskytujú pocit pohodlia. Stolička je čalúnená kvalitnou čiernou koženkou.
Hmotnosť 25 kg.
Záruka: 2 roky
Ku kreslu sú zadarmo dodávané vankúšiky s logom DXRACER,
1 ks na podperu hlavy alebo krčnej chrbtice a druhý pre oporu chrbtice v driekovej časti.
AK MÁTE ZÁUJEM O podrúčky so vzorkou PNEUMATIKY, MÔŽETE SI JE OBJEDNAŤ v PRÍSLUŠENSTVO.
UPOZORNENIE: kovový kríž sa nemusí presne zhodovať s obrázkom, pretože výrobca ted inovuje kríža, nové kríže sú čierne s plastovými koncovkami.
UPOZORNENIE: na operadle už nie je nastaviteľné koliesko, fotky nie sú uplne aktualne, pracujeme na výmene fotiek za aktualne. Ospravedlňujeme sa.