AXe 250 MOBIL GAS

Prenosný trojfázový invertorový zdroj pre zváranie metódou MIG/MAG. Zdroj je vybavený synergickými programami, 4-kladkovým posuvom drôtua širokými možnosťami nastavenia. Podávač pre cievky 300 mm.Alfa In Axe 250 MOBIL GAS je výkonný trojfázový zvárací zdroj, určený pre zváranie metódou MIG/MAG. Zdroj je vybavený funkciouSYNERGIE(synergické programy), ktorá prednastavia zváracie parametre v závislosti od typu základného materiálu, typu ochranného plynu a priemeru zváracieho drôtu. Synergické programy možno využiť len pri použití plného zváracieho drôtu a ochranného plynu.

Teraz pulz nepotrebujem. Ale čo v budúcnosti?

Prednosťou zdroje Axe 250 MOBIL GAS je jeho variabilita. Vďaka štandardne dodávanému inkrementálnímu čidlu posuvu drôtu je možné zdroj kedykoľvek v budúcnosti doplniť o funkciiPULS,prípadnePULS AL(s programami pre hliník). Cena dodatočnej inštalácie softvéru je cca 15 800 Sk vr. DPH (PULS) resp. 25 500 Sk vr. DPH (PULS AL). Inštalácia vždy prebieha vo výrobnom závode spoločnosti Alfa In as

Ďalšie možnosti nastavenia

Zdroj ďalej umožňuje širokú škálu individuálneho nastavenia - nastaviteľný predfuk a dofuk plynu, počiatočný a koncový prúd, 2-TAKT/4-TAKT, Bi-Level pod. K dispozícii je 6 pamätí pre uloženie nastavených parametrov (jobu) s možnosťou rýchleho vyvolania z ovládacieho panelu zdroja, prípadne z horáka (ak je touto funkciou vybavený).Samozrejmosťou je 4-kladkový posuv drôtu.

rozsah dodávky

Alfa In Axe 250 MOBIL GAS

Zemniaci kábel -dĺžka 3 metre

plynová hadica

redukcia cievky

výbava

MIG/MAG plná synergie alebo manuálny režim

Možnosť dodatočnej inštalácie softvéru pre funkciu PULS (PULS AL)

Elektronická tlmivka - pre nastavenie tvrdosti oblúka

2-TAKT/4-TAKT

Nastaviteľný predfuk a dofuk plynu

Nastaviteľná približovacia rýchlosť drôtu

Nastaviteľný čas dohorenie drôtu

Nastaviteľný počiatočný a koncový prúd

Bi-Level - prepínanie medzi dvoma nastavenými prúdmi s nastaviteľným časom nábehu a zjazdu

test plynu

zavedenie drôtu

Digitálne A + V meter

Pamäte pre uloženie zváracích parametrov - 6 pozícií s okamžitým prístupom

4-kladkový posuv drôtu

Technické parametre: