TIG 200P AC/DC NOVINKA-horák HF ZDARMA

Novo vyvinutá zváracie zariadenie radu TIG 200P AC / DC s pulzným režimom sú vhodná nielen pre DC zváranie nerezových ocelí, legovaných a uhlíkových ocelí i farebných kovov, ale aj pre AC zváranie hliníka a hliníkových zliatin. Jedná sa o energeticky úsporné zariadenia účinnosťou až 85%. Vývoj a aplikácia technológie invertora zváracích strojov umožňujú vďaka vysoko výkonným komponentom dosiahnuť frekvencie 100 kHz. Bolo tak možné zredukovať hmotnosť i rozmery hlavných súčastí (meničov a elektrického reaktora). Aplikácia technológie PWM (Pulzná šírkovej modulácie) zabezpečuje stálosť el. prúdu na výstupe a tiež oveľa presnejšie a jednoduchšie prúdové nastavenia. Jedinečná konštrukcia výrobku uľahčuje jeho demontáž aj údržbu a zároveň prispieva k maximalizácii EMI.

Zváracie zariadenia radu TIG 200P AC / DC tak majú vďaka vysokofrekvenčnej invertorovej technológii niekoľko výhod oproti tradičným zváracím strojom: sú menšie, ľahšie, výkonnejšie a úspornejšie. Zároveň sa vyznačujú výbornou adaptabilitou. Najvýznamnejším prvkom je aplikácia invertorovej technológie obdĺžnikových vĺn zabezpečujúce vysokú čistotu sváru, výbornú stabilitu oblúku, lepšiu čistiacu schopnosť aj väčšie a pevnejšie šírku sváru.

Pre túto radu TIG 200P AC / DC je k dispozícii aj ovládacie pedál, ktorý uľahčuje moduláciu a zvyšuje účinnosť aj kvalitu zvaru. V počiatočnej fáze zváracieho procesu a pri podávaní drôtu taktiež umožňuje zvýšenie prúdovej kapacity. Pulzný zváranie je možné iba prostredníctvom ovládacieho pedálu. Pre zváracie zariadenia radu TIG 200P AC / DC je k dostaniu zvárací horák vrátane príslušného kábla, plynovej hubice a konektora. TIG 200 AC / DC P je správnou voľbou pre používanie vo výrobe, na montážach, kovovýrobe, autoservisoch, údržbe alebo v domácej dielni.

Zvárací stroj je vybavený:

Elektronickými funkciami ARC-FORCE (pre stabilizáciu oblúka a ľahšie zapálenie)

Dvojtakt a štvortakt

Nastavenie predfuku plynu, dofuku plynu, dobeh prúdu, koncový zvárací prúd, balance AC
(Nastavenie smeru toku elektrónov - pomáha narušiť vrstvu oxidov pri zváraní hliníka)

Set obsahuje:

Zvárací inventor TIG 200P AC / DC

Horákom HF 3m + príslušenstvo ZADARMO

Zemniaci kábel ZADARMO

K stroju je možné prikúpiť konektor diaľkového ovládania nožného pedálu

Zváracím strojom možno zvárať v režimoch:

TIG AC / DC

TIG AC / DC pulse

DC MMA

Technické parametre:

Napájacie napätie - 1x230V (-15% / + 20%)

Príkon - 4,5kVA

Rozsah zváracieho prúdu 10 - 200A

ED 60% výkon / 40 ° C - 200A

ED 100% výkon / 40 ° C - 154a

Napätie naprázdno - 56V

Istenie - 20A

Rozsah priem. elektródy - 1,0 - 5,0

Čistiace šírka - 10% - 80%

Zostupná hrana - 0 - 10s

Predfuk plynu - 0 - 1s

Dofuk plynu - 1 - 10s

Hmotnosť - 28kg

Rozmer - 340x450x570