Sherman Zváracie sada TIG 320ACDC pulse WS-7,5LT, vozík TIG

Pulz TIG 320 AC/DC je invertorový zvárací stroj vyrobený v technológii IGBT. Používa sa pre ručné zváranie jednosmerným a striedavým prúdom TIG a jednosmerný prúd s potiahnutou elektródou (metóda MMA). Je široko používaný ako vo výrobe, tak v servisných prácach. Je určený pre prácu v uzavretých a zastrešených miestnostiach. Zváračka umožňuje úplné nastavenie a kontrolu všetkých parametrov zvárania oblúkové a pulzný charakteristiky. Má vysokofrekvenčné zapaľovanie, funkciu 2T/4T a displej zváracieho prúdu. Zariadenie má vynikajúce zváracie vlastnosti, odporúčané najmä pre profesionálov.

Sada obsahuje: kvapalinou chladený zvárací horák TIG, zemniaci kábel so svorkou, kábel elektródy MMA, zváracie štít a kladivo.

Chladič WS-7,5LT je určený pre spoluprácu s pulzným zváracím strojom Sherman-profi TIG 320 AC/DC a je určený pre kvapalinové chladenie zváracích horákov TIG, ale možno ho použiť aj pre ďalšie zariadenia a súčasti, ktoré vyžadujú chladenie v uzavretom okruhu. Odporúča sa umiestniť chladič pod zvárací stroj. Sada obsahuje sadu tvaroviek, ktoré takéto nastavenia umožňujú. Pri konštrukcii chladiča boli použité komponenty osvedčeného chladiča WRC-300B, bola vykonaná rekonštrukcia a nádrž na kvapalinu. Použitie výmenníka tepla postaveného na medené špirále a čerpadlá z nerezovej ocele výrazne zvyšuje účinnosť chladenia a predlžuje životnosť zariadenia.

Vozík na platforme TIG je stabilná a odolná platforma určená pre pulzný súpravu TIG 320 AC/DC a chladič WS-7,5LT.

Sada obsahuje: držiak pre upevnenie valca s reťazou, sadu 6 konektorov zváracieho stroja s chladičom a skrutky spájajúce chladič s hnacou plošinou.

Technické parametre:

Napájacie napätie zváracieho stroja [V]: AC 3x400V 50Hz
Metódy zvárania: TIG AC/DC, MMA
Zvárací prúd [A]: TIG: 320/MMA: 270
Rozsah nastavenia zváracieho prúdu [A]: 10 - 320
Napätie bez zaťaženia. [PROTI]: 65
Napájacie napätie chladiča [V]: AC 230V 50Hz
Tlak chladiacej kvapaliny [MPa]: 0,3
Prietok chladiacej kvapaliny [l/min]: 8
Max. odber prúdu [A]: 13.7
Objem nádrže [l]: 3.5
Nosnosť vozíka [kg]: 70

Funkcia: HF, 2T/4T, vzostup, zostup, nastavenie doby pred a po toku plynu, funkcia čistenia elektród, nastavenie frekvencie zváracieho prúdu, zváranie striedavým prúdom