Sherman Synergická invertorová zváračka DIGIMIG 360 Pulse

Synergické zváracie zariadenie DIGIMIG 360 PULSE s duálnym pulzom. Používa sa na ručné zváranie ocelí a neželezných kovov. Umožňuje zváranie metódami MIG/MAG, MMA a TIG Lift, ďalej k spájkovaciemu zváranie neželezných kovov. DIGIMIG 360 PULSE je vhodné na zváranie hliníkových zliatin metódou MIG.

Zváranie metódou MIG/MAG môže vykonávať bez použitia pulzu, za pomoci jednoduchého a alebo dvojitého pulzu. Metódu MIG/MAG možno použiť v manuálnom alebo synergickom režime, čo výrazne zjednodušuje jej prevádzku a umožňuje tak použitie zváracieho stroja i ľuďom s menšími pracovnými skúsenosťami alebo hobby zváračom. Zariadenie Sherman DIGIMIG 360 PULSE je určené predovšetkým pre profesionálne účely, do kovovýroby a pre zámočnícke prevádzky.

Zváracie zariadenie umožňuje pripojenie horáka Spool Gun (SG) s mini podávačom drôtu a cievkou D100 z oceľovými, alebo drôty farebných kovov CuSi3 pod.

Pre zváranie metódou MIG/MAG možno použiť aj samoochranné zváracie drôty s práškovým tavidlom, to vám umožní ľahká zmena polarity na čelnom paneli stroja.

Počas zvárania MMA je možné upraviť funkcie ARC FORCE, HOT START a povoliť/zakázať funkcie ANTI STICK a VRD. Počas sb je k dispozícii nastavenie indukčného tlmenia, predfuku a dofuku plynu, frekvencie a šírky pulzu, alebo dvojitého pulzu, rovnako ako času a napätie upálenia drôtu.

Zváracie zariadenie je určené pre prevádzku v uzavretých a krytých priestoroch, ktoré nie sú vystavené priamym poveternostným vplyvom, vysokej vlhkosti, dažďu a snehu a je zaradené do triedy ochrany IP21

Technické parametre:

Výrobca: Sherman
Napájacie napätie: AC 400V/50 Hz
Funkcia: digitálne ovládanie
Metódy zváranie MIG, MMA, Lift TIG, spájkovacie zváranie
Vyrobené v technológii: IGBT
Zvárací prúd: MIG: 360A, MMA: 360A, TIG: 360A
Pracovný cyklus: MIG 60% 360A/31,5V
Pracovný cyklus: MIG 100% 270A/27.5V
Max. aktuálna spotreba: 20,2 (MIG)/21,7 (MMA)/15,4 (TIG) [A]
Max. spotreba energie: 14 (MIG)/15,1 (MMA)/10,6 (TIG) [kVA]
Max.veľkosť cievok: 200, 300 mm Max. 15kg
Rýchlosť posuv drôtu: 1,5 - 24 m/min
Hmotnosť: 80 kg bez výbavy
Rozmery: 928 x 427 x 712 mm (D x Š x V)

Funkcia: Arc Force, Hot Start, Spúšťanie: 2T/4T, VRD, Přdfuk/Dofuk, Kontrola indukcia, Pulse-Double pulse, Narastania/opadané prúdu, Nastavenie času/Bodové zváranie, Plynulá regulácia zváracieho prúdu, Zváranie bez plynu, MMA, TIG Lift, Tvrdé spájkovanie