Picomig 180 Puls TKG

Picomig 180 Pulz sa ľahkým synergickým ovládania. Invertor má štyri plnohodnotné metódy zvárania, kompaktné prevedenie s integrovaným posuvom drôtu. Prenosné, kompaktné, plynom chladené prevedení. Výber a indikácia polarity: Optimálne pre zváranie s plnenými drôtmi s vlastnou ochranou. 4kladkový posuv drôtu, vybavenie pre oceľové drôty 0,8 mm + 1,0 mm. Tŕňová cievka, typ D200. Cena je uvedená za samostatný stroj.

32 naprogramovaných zváracích úloh s možnosťou výberu zo zoznamu úloh. Synergické ovládanie s prehľadným intuitívnym užívateľským rozhraním. Reprodukovateľné nastavenie všetkých parametrov zvárania na digitálnom displeji. Najjednoduchšie obsluha s maximálnym komfortom. Nastavovanie všetkých parametrov zvárania a funkcií na zváracím prístroji.

Nezáleží na tom, či pracujete na stavenisku, na montáži, v dielni alebo výrobnej hale, máme do každého miesta vhodný prístroj vybavený pre každú úlohu. Prístroj môžete kedykoľvek rozšíriť o chladiaci modul a transportný vozík bez nutnosti použitia náradia a špecializovaného personálu.

prednosti

Optimálne pre plnené drôty s vlastnou ochranou

  • Hospodárne prevedenie - zváračské práce vonku môžete vykonávať okrem metódy ručného elektrického zvárania tiež metódou s použitím plneného drôtu a metódou zvárania MIG/MAG.

Nové impulzy pre ušľachtilú oceľ a hliník

  • Perfektné pulzné zváracie charakteristika zaisťuje dosiahnutie optimálnych výsledkov pri spájaní ušľachtilej ocele a hliníka kontrolovaným prenosom kvapiek a cieleným prispôsobeným prívodom tepla.

Profesionál na stavbe a na montáži

  • Malý, ľahký, univerzálny - vďaka plastovému krytu a inovatívnej invertorovej technológii je vhodným spoločníkom pri nasadení v praxi.

Profesionálne výbava

  • Štyri plnohodnotné metódy zvárania: Štandardné zváranie MIG/MAG, pulzné zváranie, ručné zváranie elektrickým oblúkom a zváranie metódou WIG (Liftarc) v jedinom prístroji.

Najjednoduchšie synergické ovládanie

  • Široký rozsah funkcií, 2-taktný, 4-taktný, bodové zváranie alebo interval.

Rozmanité príslušenstvo a voliteľné vybavenie

  • Jednoduchá obsluha. Horák PowerControl umožňuje vyvolávanie všetkých programov, prevádzkových režimov, metód a funkcia Up/Down stlačením tlačidla.

výhody

Optimálne pre plnené drôty s vlastnou ochranou

  • Sériovo dodávané prevedenie s prepínaním pólov bez použitia nástrojov as charakteristikami plnených drôtov.

100% vhodný pre použitie na stavbách

  • Na najväčšej staveniska a do najtvrdších montážnych podmienok pri použití dlhých prívodných sieťových káblov alebo priamo na generátora. Veľká tolerancia v oblasti výkyvov v sieti zabezpečuje perfektné výsledky zvárania.

sila

  • Pohon sa 4 kladkami s veľkým priemerom bezpečne a spoľahlivo vedie drôt.

čistý komfort

  • Výmena kladiek bez použitia náradia, kladka je vhodná pre dva rôzne priemery drôtov.

Praktická centrálna prípojka

  • Zvárací horák s nástrčným prevedením k jednoduchej výmene vodiacich špirál a plastových vložiek.

Jednoduchý servis a údržba

  • Rýchla výmena technického zváračského príslušenstva vďaka prípojným zásuvkám pre zvárací horák a zemniaci kábel.

Technické parametre: