Rezačka na dlažbu RD-600S

Rezačka na dlaždice je špecializovaný nástroj určený na presné rezanie dlaždíc a mäkkých mramorových dosiek. Vďaka svojej konštrukcii so zapuzdrenými ložiskami zabezpečuje presné vedenie rezu a minimalizuje vibrácie počas práce. Významnou výhodou tejto rezačky je pohyblivý odpružený stôl, ktorý zabezpečuje stabilitu a umožňuje ľahký a plynulý pohyb materiálu počas rezania.

Laserový zameriavač na rezačke je cennou pomôckou pri presnom nastavení rezu. Vďaka laserovému lúču je možné ľahko a rýchlo zamerať líniu rezu, čo pomáha zvýšiť presnosť a kvalitu rezu. Táto funkcia je obzvlášť výhodná pri práci s jemnými materiálmi, ako je napríklad mäkký mramor, kde sa vyžaduje mimoriadna presnosť.

Rezačka na dlaždice je navrhnutá s ohľadom na vysokú kvalitu a odolnosť. Je vybavená vysokokvalitnými zapuzdrenými ložiskami, ktoré zabezpečujú hladký chod a dlhú životnosť nástroja. Kombinácia robustnej konštrukcie, odpruženého stola a laserového zameriavača robí z tejto rezačky ideálneho partnera na profesionálne rezanie obkladačiek a mäkkého mramoru s vynikajúcou presnosťou a účinnosťou.

Rezačka sa dodáva spolu s nožom, čo umožňuje jej okamžité použitie po zakúpení.

Špecifikácie:

Príkon 2200 W
Rýchlosť 2800 /min.
Napätie 400 V
Rezný výkon (dĺžka/výška) 600 / 135 mm
Naklápanie 0 - 45 °
Rozmery stola 500 x 510 mm
Chladenie 600 l/hod.
Priemer kotúča 350 x 25,4 mm