Horkovzdušná pistole DeWALT D26414

Teplovzdušná pištoľ DeWALT D26414 je vysoko výkonný nástroj, ktorý je vhodný nielen na domáce, ale aj na profesionálne použitie. Jednou z hlavných vlastností tejto pištole je digitálny displej, ktorý umožňuje presné nastavenie teploty v rozsahu 50 - 600 °C. Tento ukazovateľ uľahčuje prácu s pištoľou a umožňuje dosiahnuť požadované výsledky pri všetkých druhoch použitia.

Pištoľ je vybavená praktickým integrovaným stojanom, ktorý vám umožní pištoľ počas práce pohodlne odložiť. Takto môžete ľahko prepínať medzi rôznymi úlohami a mať pištoľ vždy po ruke.

Súčasťou balenia sú dva špeciálne nástavce - kužeľový a rybinový nástavec. Tieto nástavce rozširujú možnosti použitia pištole a umožňujú vám prispôsobiť ju špecifickým potrebám vášho projektu.

Teplovzdušná pištoľ DeWALT D26414 je skonštruovaná s ohľadom na odolnosť a spoľahlivosť, čo z nej robí ideálnu voľbu pre profesionálne aplikácie. Má vynikajúcu reguláciu teploty a pamäťovú funkciu, ktorá umožňuje udržiavať konštantné nastavenie teploty pre stály výkon.

Pištoľ poháňa 2000W motor, ktorý je optimalizovaný na účinné chladenie. To zaručuje dlhú životnosť a výkon pištole aj pri náročných aplikáciách.

Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť pištole DeWALT D26414zaručujú jednoduché používanie a obsluhu. Môžete tak pracovať pohodlne a s požadovanou presnosťou.

Rozsah dodávky:

  • Kuželový nástavec
  • Nástavec s plochou rybou

Technické špecifikácie:

Dĺžka 265 mm
Hmotnosť 0,85 kg
Model D26414
Príkon pištole 2000 W
Prietok vzduchu 650 l/min
Výška 210 mm
Akustický tlak 75 dB(A)
Distribúcia SK
Prevádzková teplota 50-600 °C
Vibrácie rúk/ramien 2,5 m/s2


Podmienky rozšírenej záruky.

http://www.dewalt.cz/3/