Biele mazivo s dlhodobým účinkom v spreji - PETEC Fettspray weiss

Špeciálne biele mazivo v spreji s dlhodobým mazacím účinkom najmä pre klzné plochy, ložiská, kovania, zámky atď. Obsahuje multifunkčný účinné látky pre dlhodobé bezpečné mazanie. Vynikajúce mazacie, klzné a ochranné vlastnosti v širokej teplotnej oblasti.Chrání pred koróziou, odpudzuje vodu. Znižuje trenie a opotrebenie. Veľmi odolné proti vysokému tlaku, striekajúcej vode, soliam, kyselinám a lúhom. Veľmi vhodné pre údržbu / mazanie napríklad pohyblivých dielov, klzných plôch, klzných i valčekových ložísk, ale aj čapov, páčok, vedenie, bowdenov, zámkov, kovania, prírub, skrutiek, pri odstraňovaní vŕzganie, škrípanie atď. Teplotná odolnosť - 30 ° C do + 120 ° C. Vysoká profesionálna kvalita (Made in Germany).

Prípravok nachádza výborné uplatnenie aj v autoopravárenstve, pri údržbe a opravách stavebných a poľnohospodárskych strojov, v remeselníckych dielňach aj v priemysle, ale aj v domácnosti a v hobby-sektore.

Aplikácia:
Ošetrované / mazané miesto sa dôkladne očistí. Pred použitím sa sprej riadne pretrepe a potom sa mazivo rovnomerne nastrieka zo vzdialenosti cca 20 cm na ošetrovanej / mazané plochy.

Množstvo: 500 ml sprej
Obj.č. 70250