Merač stavu hladiny v sude FULLY

FULLY možno použiť na meranie stavu naplnenia kvapalinami (objemu) všetkých bežných 60 l a 200 l sudov. Jedná sa o oleje motorové, prevodové, vyjazdené oleje, naftu a mnoho ďalších kvapalín. Spoľahlivo ukáže objem kvapaliny v šedesátilitrových a vo dvěstělitrových sudoch - 2 stupnice: modrá (sudy 60 l) a čierna hlavné (sudy 200 l).

Zjednodušuje prehľad o zásobe príslušných kvapalín, ich objednávanie a inventarizáciu. Poskytuje určitú ochranu pred krádežami, lebo odber zo suda je okamžite viditeľný. Ľahko sa montuje na bežné 60 l a 200 l sudy. Je odolný proti olejom a benzínu. Má robustnú konštrukciu a dlhú životnosť.

Použitie:
Odmontuje sa zátka suda. Plavák prístroja FULLY sa vsunie a nechá skĺznuť do suda cez otvor zátky. FULLY sa nastrčí na otvor zátky. Drží pevne a zabraňuje tak vniknutiu nečistoty do suda. Súčasne je ale zaistené dostatočné odvetranie suda. Plavák zostáva plávať na hladine kvapaliny v sude. Stupnica prístroja ukazuje objem kvapaliny v sude takmer na liter presne. Ak je sud prázdny, prístroj sa nechá zo suda ľahko odmontovať. Prístroj sa vymontujete zo suda, plavák sa vyberie pomaly zo suda. Šnúrka prístroja sa potom automaticky zatiahne do telesa prístroja a FULLY je opäť pripravený na ďalšie použitie.