STOP & GO Ultrazvukový odpudzovač kún

Vysoko účinný ultrazvukový prístroj supertenkého prevedenie s piezo-kalotovým reproduktorom s uhlom vyžarovania 160 ° sa používa ako ochrana proti kunám, ktoré často pôsobia značné škody na vozidlách v garážach, v dielňach, na parkoviskách, odstavných plochách atď. Zvlášť nebezpečné a na opravu nákladné sú kunami rozhryzené vodiče elektroinštalácie, brzdové hadičky, hadice chladenia / kúrenia, manžety, klinové remene a ďalšie súčasti automobilov.

Prístroj vyžaruje ultrazvukové vlny v rozsahu, ktorý zodpovedá tomu, aký vydávajú určité zvieratá v strachu ako akútny varovný prejav, čo Kune signalizuje najvyššie nebezpečenstvo. Aby si na taký ultrazvuk nezvykla, dochádza automaticky k zmene priebehu akustického signálu (frekvenčná modulácia). Funkčnosť prístroja signalizuje kontrolka. Ak svieti alebo bliká, je garantovaná jeho plná funkcie. Ultrazvuk produkovaný prístrojom nie je z väčšej časti ľudským uchom zachytiteľný. Občas môže byť nejaký zvuk počuteľný, inokedy opäť žiadny. Prístroj, ktorý je odolný proti nárazom a chránený proti striekajúcej vode, sa dodáva s poistkou a upevňovacím materiálom.

Aplikácia:
Prevádzkové napätie 12 V = predurčuje použitie prístroja najmä pre ochranu jednotlivých motorových vozidiel. Inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Účinnosť tohto ultrazvukového prístroja, vyvinutého spoločnosťou Norbert Schaub GmbH (leader na nemeckom trhu), je vysoká a mnohonásobne v praxi overená. Prístroj kuny nezabijú, ale odpudzuje ich a chráni tak motorové vozidlo pred ich útoky.

Technické parametre:
Prevádzkové napätie: jednosmerné 12 V
Odber prúdu: cca 20 mA
Frekvencia: 17-32 kHz
Výkon: 0,25 W
Intenzita zvuku: cca 85 dB
Množstvo: 1ks prístroj / blister