Spotovací prístroj pre opravy karosérií FY-9G

Viacúčelový spotovací prístroj s pojazdným vozíkom je koncipovaný predovšetkým ako špeciálne zariadenie pre opravy karosérií motorových vozidiel. Umožňuje vykonávanie celej rady autokarosárskych úkonov. Jednoduchá obsluha, zvárací proces je riadený mikroprocesorom za účelom optimálneho výsledku, takže manuálne nastavovanie už nie je potrebný.
 
Príslušné stavy / operácie sú indikované na displeji. Kvalitné elektronika a relé, precízny systém nastavenia času zvárania, ochranný systém proti prehriatiu, funkcia testu pištole atď. V štandardnom príslušenstve je sada navarovacích vyťahovacích elementov a vyťahovacích prípravkov, vrátane pneumatického vyťahovacieho kladivá s prísavkou, manuálneho vyťahovacieho kladivá s hákom, navářecího vyťahovacieho kladivá atď . Ako ďalšie príslušenstvo na želanie sa spravidla dodáva špeciálny vyťahovací prípravok Quick Puller.
 
Funkcie:
- Perfektné navarovanie skrutiek, nitov, vyťahovacích klincov, podložiek, vlnovcov a pod. (Pre následné vyťahovanie vhodným záťahovým prípravkom / kladivom, tieto prípravky sú súčasťou štandardného príslušenstva spoteru)
- Jednostranné bodovanie hrotom (napr. Jednostranné naváranie plechu do hrúbky 0,8 + 1,2 mm)
- privarené karosárskych komponentov (napr. Rôzne prvky pre upevňovanie ozdobných súčastí karosérie atď.)
- Sťahovanie vypuklých nerovností (hrčí pod.) Nahrievaním atď.

Technické parametre:
napájanie: 230/400 V 50 Hz
max.príkon: 22 kVA
max.vstupní prúd: 57 A
max.proudový rozsah: 5800 A
jednostranné spotovací zváranie: 1,0 + 1,2 mm
nastavovanie času: 0-99 ms
prívodné káble: 2300 + 1900 mm
rozmery (dxšxv): 620x450x980 mm
hmotnosť: 83 kg