TPMS a EOBD diagnostika TS601

MaxiTPMS TS601 je univerzálny automatický nástroj pre prácu s TPMS. Komplexné riešenie pre všetky pneuservisy a autoservisy. Umožňuje diagnostiku, čipovanie, nastavovanie TPMS senzorov známych svetových výrobcov. MaxiTPMS umožňuje tiež klonování MX senzorov, ktorými môžete nahradiť originálna TPMS senzory.
S pomocou prístroja možno nielen zisťovať závady TPMS systému, ale aj vykonávať výmeny, zmeny nastavenia a programovanie nových senzorov k vozidlu. OBDII konektor pre pripojenie k ECU (riadiacej jednotke) vozidlá je súčasťou dodávky.
 
Funkcia klonovanie TPMS senzorov umožňuje nahradenie chybného ventilu použitím univerzálneho MX TPMS programovateľného ventilu a jeho prispôsobením (naklonovaním). MaxiTPMS je navrhnutý pre maximálne jednoduchú obsluhu. Mechanik len vyberie značku vozidla a ďalej ho prístroj sám navádza. Všetko je zobrazené na prehľadnom farebnom displayi.

Prístroj vie tiež EOBD diagnostiku - čítanie, mazanie chybových kódov, zobrazenie live hodnôt a umožňuje testovanie funkčnosti diaľkových ovládačov v klíčku vozidla. Aktualizácie zariadenia prebieha cez USB kábel.

Výhody

Zobrazovanie ID senzora, tlaku, stavu batérie, frekvencia
Reset ECU cez OBDII konektor
test kľúče
Test rušenie RF signálu
Reset chybových TPMS kodu
Aktualizácia prvý rok ZADARMO

Balenie obsahuje:
MaxTPMS 601 diagnostický prístroj
nabíjačka
OBDII Interface modul, magnet
usb kábel
tvrdený obal a kufrík
manuál
aktualizačný softvér

Technické parametre:
Farebný 4,3 "LCD
Frekvencia: 315 MHz
Frekvencia: 433 MHz