Zásuvka ovládáná Wi-Fi, Wi-Fi 802.11 b/g/n, max 3680W

Wi-Fi zásuvka Extol Light 43800 slúži na ovládanie režimu zapnuté / vypnuté do nej pripojeného elektrospotrebiče a tiež ďalších diaľkovo ovládaných zariadení radu Extol Light mobilnými iOS a Android zariadeniami (App a APK smartfóny / tablety) s nainštalovanou ovládacou aplikáciou iComen, ktorá je voľne prístupná na internete. Wi-Fi zásuvka teda slúži zároveň ako diaľkový ovládač ďalších diaľkovo ovládaných zariadení (RF), ktorých prevádzka je možné ovládať smartphonom / tabletom.

Čo je potrebné, aby to fungovalo?

Do Vášho mobilného zariadenia si z internetu prostredníctvom Wi-Fi "stiahnite" voľne prístupnú aplikáciu s názvom "iComen". Pre zariadenia s operačným systémom od Apple zo zdroja: APP Store a pre zariadenia so systémom od Android zo zdroja: Google Play Store.

Aplikácia iComen podporuje tieto jazyky: češtinu, angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, taliančinu atď. Nepodporuje slovenčinu či maďarčinu. Pri použití na slovenský si vo vašom mobilnom zariadení nastavte češtinu či iný zrozumiteľný jazyk.

Technické informácie:

Spôsob ovládania: cez Wi-Fi

Standard Wi-Fi: IEEE 802.1 1 b / g / n

Minimálna verzia operačného systému smartphonu / tabletu: iOS V5.0 (Apple); V4.0 (Android)

Určené pre napätie: 220-240 V ~ 50 Hz

Odoberaný príkon a prúd pripojeného spotrebiča: menej ako 3680 W a 16 A

Frekvencia RF signálu: 433.92 MHz (pre komunikáciu Wi-Fi zásuvky s ďalšími diaľkovo ovládanými zariadeniami radu Extol® Light)

Rádiofrekvenčný výkon RF signálu: <20mW

Trieda radiozařízení podľa RTTE smernice: I

Dosah RF signálu medzi Wi-Fi zásuvkou a diaľkovo ovládanými zariadeniami: 20-30 m *)

Tplota okolitého prostredia pre použitie Wi-Fi zásuvky: 0-35 ° C

Nutné chrániť pred dažďom a vlhkom: Áno (IP20)

Trieda izolácie: I

Zásuvku nezapájať do série: Áno

*) Dosah je závislý na priepustnosti signálu materiálom muriva, dverí a ich hrúbke. Dosah sa môže líšiť v závislosti na konkrétnych podmienkach