Elektrická štiepačka dreva CEDRUS LS02H

Výkonná štiepačka dreva

Štiepačka dreva Cedrus LS02H je moderná a výkonná štiepačka vybavená elektromotorom. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a malým rozmerom je ideálny na použitie v každej domácnosti. Vďaka nemu si môžete rýchlo a pohodlne pripraviť zásobu vykurovacieho dreva na dlhé zimné večery. Cedrus LS02H je štiepačka, ktorá vďaka motoru s výkonom 2 300 W vytvára ťahovú silu 7 ton. Vďaka tomu si skvele poradí aj s tým najtvrdším drevom s maximálnymi rozmermi: 52 cm (dĺžka) x 25 cm (priemer). Na urýchlenie práce je k dispozícii aj možnosť montáže voliteľného klinu, takže každý polenový rez je možné rozdeliť na štyri kusy naraz.

Pohodlná a kompaktná štiepačka dreva

Model Cedrus LS02H je mimoriadne kompaktný a pohodlný pri používaní a skladovaní. Jeho rozmery sú 116 x 42,5 x 61 cm a vážia iba 45 kg. To všetko v kombinácii s robustnými transportnými kolesami robí zo štiepačky dreva Cedrus vysoko mobilný stroj. Žiadny užívateľ by nemal mať s jeho prepravou problémy.

Bezpečný štiepač dreva

Ponúkaná štiepačka dreva Cedrus LS02H je tiež mimoriadne bezpečnou konštrukciou. Vďaka výrobe z vysoko kvalitných komponentov spĺňa stroj najprísnejšie normy. Prítomnosť ochrannej siete navyše chráni obsluhu pred úlomkami kusov dreva, ktoré vznikajú pri štiepaní.

Technické Parametre:

Typ motora: Elektrický
Olejová nádrž: 3,5l
Rozmery (dx š xv): 116 x 42,5 x 61
Maximálna dĺžka dreva: 52 cm
Ťažná sila: 7 ton
Max. priemer dreva: 25cm
Hydraulický tlak: 24,2 Mpa
Výkon motora: 2300W
Úroveň vibrácií Príslušenstvo: Prepravné kolesá
Napätie/frekvencia: 230 V/50 Hz
Hladina hluku: 79 db